Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

«Ο τραπεζικός λογαριασμός  της ΑΠΕΛ είναι με υπόλοιπο 2€, οι εγκαταστάσεις είναι πολύ χειρότερες…»

Με επιστολή τους οι δύο παράγοντες της ΑΠΕ Λαγκαδά Απόστολος Τσακάλης και Βασίλης Καραγεωργίου αναφέρονται στην κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο:

«Αποδεχόμαστε όλες τις απόψεις και γνώμες που τελευταία αναρτούνται στα social media, αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Είμαστε αυτή τη στιγμή οι δύο εκπρόσωποι της Α.Π.Ε.Λ. και γράφουμε αυτό το άρθρο, ο Τσακάλης Απόστολος και ο Βασίλης Καραγεωργίου. Πρώτα από όλα ΔΕΝ είμαστε παράγοντες δεν είμαστε επενδυτές, δεν είμαστε χρηματοδότες της ομάδας. Τα δύο τελευταία χρόνια κάναμε μια προσπάθεια από το μισό της περιόδου 2018-2019 και την περίοδο 2019-2020 να αγωνίζεται η ομάδα στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής και Α1 ΕΠΣΜ με αξιοπρέπεια όσο και εάν η λέξη αυτή ακούγεται και εξηγείται με διαφορετικά νοήματα απο τους περισσότερους (ποια αξιοπρέπεια αφού δεν κάνατε μια νίκη, ξεφτιλίσατε την ομάδα, πέσατε, η ομάδα ήταν εκεί και την καταντήσατε εκεί και πολλά άλλα….). Το διάστημα αυτό δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανένα παράγοντα-γνώστη του ποδοσφαίρου που ενδιαφέρετε για την ομάδα, δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανένα επενδυτή και φυσικά δεν κλείσαμε την πόρτα και σε κανένα χρηματοδότη που να είχε το ενδιαφέρον να επενδύσει στην ομάδα. Φροντίσαμε για την αγωνιστική της παρουσία, φροντίσαμε για τον ιματισμό της για τις θεραπείες των αθλητών της και τόσα άλλα.Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τελεσίγραφο από την διοργανώτρια αρχή ΕΠΣΜ για καταβολή των συμμετοχών της σε πρωτάθλημα και κύπελλο ποσού 330€ έως και την Δευτέρα 7/9/2020 το μεσημέρι (έπρεπε η ομάδα να τα έχει καταβάλει από της 21/8/2020). Έγιναν στο μεσοδιάστημα αυτό δύο Γενικές Συνελεύσεις ανακοινωμένες στα sοcial media και εμφανίστηκαν τέσσερα με πέντε άτομα. Εμείς σας λέμε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα χρήματα. Ο τραπεζικός λογαριασμός  της ομάδας είναι με υπόλοιπο 2€.Αυτή τη στιγμή οι εγκαταστάσεις της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο είναι περίπου, όπως τις αποτύπωσε ο Βασίλης Βαρβαλιός, είναι πολύ χειρότερες».

Οι δύο παράγοντες της ομάδας του Λαγκαδά συνεχίζουν: «Εκτός του αγωνιστικού χώρου κανένα ηλεκτρικό κύκλωμα μέσα στο γήπεδο δεν δουλεύει, φωτισμός, θερμοσίφωνες κλπ, το γήπεδο μπάζει νερά από πολλά σημεία πάνω από τις κερκίδες μέσα στους χώρους των αποδυτηρίων και ιματισμού, όλα τα εσωτερικά φρεάτια είναι βουλωμένα, οι χώροι κεντρικής ρευματοδότησης κάτω απο τις κερκίδες είναι γεμάτες απόνερα και μούχλα, κάναμε δύο χρόνια, περάσαμε δύο χειμώνες και τα παιδιά (αθλητές) δεν είχαν θέρμανση το χειμώνα και φυσικά τελευταία το μπάνιο τους ήταν με κρύο νερό, οι μισές εγκαταστάσεις εσωτερικές των αποδυτηρίων είναι ξεκλείδωτες και φυσικά καμία πόρτα του γηπέδου δεν κλειδώνεται πέραν την κεντρικής εισόδου, όλες οι πόρτες του γηπέδου περιμετρικά είναι ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΕΣ. Όλα τα παραπάνω είναι αποτυπωμένα σε φωτογραφίες θα σταλούν την κατάλληλη στιγμή στους κατάλληλους ανθρώπους και υπηρεσίες, αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Ο επίσημος Δήμος δεν έχει το δικαίωμα να μας λέει ότι δεν του ζητήθηκε τίποτα από την Α.Π.Ε.Λ. (έχει πολλά επίσημα email των αναγκών μας κατά το διάστημα αυτό) επίσης τελευταία ειπώθηκε και το εξής από τον υπεύθυνο πρασίνου τον κ.Προκοπίδη (όταν του ζητήθηκε να περιποιηθεί το γήπεδο) “Ποιοι είστε? πείτε μας ποιοι είστε για να ξέρουμε και να βοηθήσουμε και εμείς.

”Η Α.Π.Ε.Λ. σας απαντάει : ” εσείς ποιος είστε κ.Προκοπίδη??? Τι παραδώσατε που να είναι λειτουργικό σ’ αυτό το σύλλογο για να τον εξυπηρετήσετε? και σε ποιόν το παραδώσατε? ” . Για τελειώνουμε και με το Δήμο πρέπει να γνωρίζει ότι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις τις Α.Π.Ε.Λ. δεν έχουν αγριάδα για χλοοτάπητα, δύο δωμάτια 20τμ, δύο λάμπες και ένα ηλεκτρικό σώμα για ζέστη το χειμώνα, οι εγκαταστάσεις της δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτές των γύρω κοινοτήτων θέλουν παρεμβάσεις συντήρησης σε καθημερινή βάση από το Δήμο υποχρεωτικά και είναι απαράδεκτο να ζητούνται. Δεν είναι μόνο η Α.Π.Ε.Λ. στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι που έμπρακτα βοήθησαν την ομάδα το διάστημα αυτό και τα προηγούμενα χρόνια όπως μάθαμε, απλοί καταστηματάρχες και επιχειρηματίες, τους οφείλουμε σαν σύλλογος ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

 

Περισσότερα Άρθρα

ΕΠΣΜ: Πρόγραμμα αγώνων της Τετάρτης 20/10/2021

ΤΕΤΑΡΤΗ 20.10.2021 Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ – 6ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγωνιστική) —————————————– ΠΑΟΚ – Ορφέας Σουρωτής Γήπεδο: Μάττα 1 (Ραιδεστού) – ώρα: 16.30 Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Εμμανουήλ – Γιατρός:Σωτηριάδης Σωτήριος

Πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου 23-24/10/2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 23.10.2021 Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγωνιστική) —————————————— ΑΕ Ευόσμου – Αναγέννηση Χαλκηδόνας Γήπεδο: Δημ. Ευόσμου (πλαστικό) – ώρα: