Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Τσακάλης: “Γι’ αυτό δεν κάλυψε τον Ταταρίδη η ΑΠΕ Λαγκαδά”

Eπίσημη θέση για το θέμα του Σάββα Ταταρίδη και τις δηλώσεις του έμπειρου τερματοφύλακα στον “ARENA FM 89.4” πήρε ο γενικός αρχηγός της ΑΠΕ Λαγκαδά, Απόστολος Τσακάλης.

Εκτός από τον πρώην γκολκίπερ των “κυανόλευκων”, έκανε αναφορά στην αποχώρηση των χρηματοδοτών της ομάδας, το νέο πρότζεκτ με νεαρούς, με τον προπονητή Ηλία Καρακώστα, με τον οποίο θέλει να δουλέψει για χρόνια στον Λαγκαδά, αλλά και στη σκέψη συστέγασης πρώτης ομάδας ακαδημιών.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Απόστολου Τσακάλη για όλα τα ζητήματα του Λαγκαδά:

“Τα γεγονότα τα οποία ζει ο σύλλογος τους τελευταίους μήνες είναι λυπηρά. Η ομάδα έφτασε στο χείλος της παραίτησης-διάλυσης. Οι αιτίες είναι ότι το σύλλογο του λείπει η ανιδιοτελής αγάπη απ όλους, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Τα προβλήματα να τα υποδεικνύει ξέρει ο καθένας μας πολύ καλα, τη λύση ποιος θα δώσει είναι το ζητούμενο. Από την πλευρά του συλλόγου και τη θέση την οποία τυχαίνει να έχω, οφείλω να ζητήσω την κατανόηση απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε , ευτυχώς για λίγο διάστημα, οικονομικά, το γεγονός όμως ότι τους αποδεσμεύσαμε όλους χωρίς ανταλλάγματα δείχνει την εντιμότητά μας.

Μερίδιο ευθύνης σ’ αυτό που συνέβη υπάρχει και απο τις δύο πλευρές, διοίκηση και προπονητών-παικτών, το ξέρουν πολύ καλα κ τα δυο μέρη. Τι στιγμή αυτή κάτω απο μεγάλη πίεση χρόνου και ανάρμοστες συμπεριφορές απο ορισμένους, ο σύλλογος ξαναλειτουργεί και συμμετέχει για ‘μένα αξιοπρεπώς. Ήρθαν στο σύλλογο 15 νέοι ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 19 ετών και εγγυητής στο project αυτό μπήκε ο νέος προπονητής μας Ηλίας Καρακώστας. Η φιλοσοφία μας αλλάζει, μπαίνουμε σε αλλα πρότυπα δουλειάς στο γήπεδο και ο στόχος μας θα είναι να δημιουργήσουμε ένα κέντρο παραγωγής αθλητών-ποδοσφαιριστών.

Αυτό το πως θα γίνει ξέρει παρά πολύ καλά ο κ. Καρακώστας και θέλω η συνεργασία αυτή να επεκταθεί τα επόμενα τουλάχιστο τρία χρόνια. Θα επιδιώξουμε και πάλι τη «συστέγαση» ακαδημιών και πρώτης ομάδας γιατί και εκεί υπάρχουν προβλήματα και συμπεριφορών και εγκαταστάσεων. Οι σύλλογοι επίσης αναδεικνύουν τον πολιτισμό του τόπου, ένας από απο αυτούς είναι η ΑΠΕΛ, οι εκάστοτε δημοτικές αρχές να σταματήσουν να είναι ασυνεπείς σ’ αυτά που υπόσχονται και να έρθουν πιο κοντά στα προβλήματα των συλλόγων που τους ανήκουν. Το τελευταίο μου σχόλιο είναι και η αιτία να σταματήσει η χρηματοδότηση των δυο βασικών χορηγών της ΑΠΕΛ.

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις που αφορούν το θέμα του Σάββα Ταταρίδη, έχω να πω το εξής. Ο σύλλογος δεν παράτησε κανέναν. Και γιατρός του προτάθηκε, ο επίσημος της ομάδος μας αναγνωρισμένης αξίας ορθοπεδικός χειρούργος κ. Χριστίδης και το κέντρο αποκατάστασης του κ. Καρακώστα, δωρεάν. Ο λόγος που τα έξοδα της επέμβασης και της αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή δεν καλύφθηκαν από την ομάδα ήταν διότι ο ποδοσφαιριστής επέλεξε δικό του γιατρό μη συνεργαζόμενο με το σύλλογο. Μιλάμε με το Σάββα τηλεφωνικά και του υποσχέθηκα και ένα μικρό ποσό στήριξης. Το καταλαβαίνω είναι σε δύσκολη θέση και σωστό παιδί παράλληλα, δυστυχώς όμως δεν έχουμε χρήματα σαν σύλλογος τώρα και η αποδέσμευσή του έγινε γι’ αυτό. Ο τρόπος που προσπαθεί για τα προσωπικά του συμφέροντα δεν πρέπει να θίγει το σύλλογο, στεναχωρέθηκα με αυτό. Αυτή είναι η αλήθεια στο θέμα.

Απόστολος Τσακάλης, γενικός αρχηγός Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ”.

Πηγή: Arenafm.gr
Θεόφιλος Ψυχογιός

Περισσότερα Άρθρα