Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Σ. Δημητριάδης: «Η Τσιμισκή είναι το δικό σας σπίτι»

Παρόντα είναι 124 σωματεία ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν 162. Σε τακτά διαστήματα θα διαβάζονται αυτοί πόυ έρχονται.

Πρόεδρος της ΓΣ ήταν ο Νίκος Κυρκούδης και πρακτικογράφοι οι Πέτρος Νικολαϊδης και Πέτρος Καραγεωργίου. Υπήρξε επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης γ.σ. με εξαίρεση την ΑΕ Μαρτίου.

Ο Σάββας Δημητριάδης στο λόγο του είπε:

Η σημερινή διοίκηση με μένα μπροστάρη και τους έντιμους αυτούς ανθρώπους προετοιμάζουν το μέλλον της ΕΠΣΜ. Πρέπει να υπάρχει ανανέωση, να γίνεται αλλαγή για να μπορέσει το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης να πάει μπροστά. Η πόρτα της ΕΠΣΜ θα είναι ανοιχτή σε όλους. Η Ενωση αλλάζει σελίδα. Θα έχει πάντα την πόρτα της ανοιχτή. Είμαστε συνεχιστές του έργου των Λυσαρίδη, Ψωμιάδη Γραμμένου. Με φρέσκες ιδέες θέλουμε να αφήσουμε ένα πλούσιο έργο. Πιστεύω ότι έχετε πειστεί ήδη  ότι η Τσιμισκή είναι το δικό σας σπίτι. Εσείς απλά μας δώσατε το δικαίωμα να το διαχειριστούμε.

Δε θέλει κουτσομπολιά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ούτε αντιπαλότητες και έχθρες. Θέλει συνεργασία, ομοψυχία και ανιδιοτελή εργασία. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δε περισσεύει κανένας, κανένας απολύτως. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να έχουμε αξιόπιστα πρωταθλήματα, βλέπετε τι γίνεται σε όλα τα πρωταθλήματα.

Τα τέσσερα αυτά χρόνια μας δείξατε εμπιστοσύνη με τη ψήφο σας και ανταποκριθήκαμε με τιμιότητα. Σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ακόμη αυτούς που δεν συνεχίζουν στο δ.σ. τους Περκουλίδη, Χασάπη, Μπαμπεκίρ, Δημαρχόπουλο, Σόμπατζη, Λεβέντη, Σπανδωνίδη, Φρατζή, Φράγγαλη, Μητρούλη, Κολασίδη, Ιγνατιάδη Παπαδούδη, Κορσοσίδη. Αφήνω τελευταίους τον Νίκο Φιλιππιάδη ο οποίος θεωρώ ότι η επιλογή του να μην είναι στο δ.σ. ήταν για να δώσει χώρο στα νέα παιδιά. Αν και έχει πικρίες πιστεύω θα είναι κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οσον αφορά τον Διονύση Ψωμιάδη αναμόρφωσε και ίσως διαμόρφωσε με τη στάση του και τις ιδέες του το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Του ζήτησα να είναι κοντά μας και μου είπε να συνεχίσω το έργο των προκατόχων μου και ότι θα είναι πάντα δίπλα μας. Τις δύο τελευταίες μέρες μου ήταν σαν την Μήδεια που τρώει τα παιδιά της. Παρόλα αυτά τον ευχαριστώ.

Ελαφρύνσεις

Θα συνεχίσουμε τις οικονομικές ελαφρύνσεις και το λευκό σαββατοκύριακο με δωρεάν γιατρούς και διαιτητές.

Θα βοηθηθεί σωματείο που θέλει να επαναδραστηριοποιηθεί και αυτά που είναι άνω  των 70 χιλιομέτρων.

Τα καθαρά έσοδα των μπαράζ θα μοιράζονται εξίσου στα σωματεία που αγωνίζονται. Θα εφαρμόσουμε νέα προγράμματα στο διαδίκτυο ώστε να μην κατεβαίνετε στην Ενωση. Θα σας δώσουμε κωδικό όπου θα βλέπετε τα οικονομικά σας στοιχεία ενώ δεσμευόμαστε στην εξεύρεση μεγάλων χορηγών

Μεγάλη είναι η προσφορά των προπονητών των μικτών Καναρά και Παπαπαναγιώτου οι οποίοι θα βοηθούν από άλλο πόστο που θα τους προταθεί.

Προτεραιότητα μας ήταν η υγεία των ποδοσφαιριστών Εφαρμόσαμε το πρόγραμμα κάλυψης επεμβάσεων ποδοσφαιριστών. Συμμετείχαν 80 ομάδες και πιστεύω τη νέα χρονιά θα μπουν τα περισσότερα σωματεία. Θα δημιουργηθεί κέντρο αποκατάστασης τραυματισμών. Τα σωματεία θα έχουν την δυνατότητα να καλύψουν και τις προπονήσεις τους. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Σύνδεσμο διαιτητών ενώ είμαστε διστακτικοί με την Κ17 και την Κ 16

Είμαστε κοντά στη δημιουργία αθλητικού κέντρου δυτικά ενώ θα υπάρξει ξανά συνεργασία με τα ΤΕΦΑΑ όπου θα γίνονται αγώνες τμημάτων υποδομής. Θα προσπαθήσουμε το στοίχημα να μην μπει ποτέ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναφορά έκανε στη σχολή φιλάθλων που θα γίνει ενώ πρόσθεσε: Το ότι είμαι μπροστά σας οφείλεται στον Βαγγέλη Γραμμένο και του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ

 

Τα θέματα της γενικής συνέλευσης είναι

1. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων εγγράφων. Νομιμοποίηση αντιπροσώπων.

2. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης.

3. Εκλογή δύο γραμματέων – πρακτικογράφων.

4. Επικύρωση πρακτικών προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.

5. Ανάγνωση και έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου (Διοικητικός Απολογισμός) περιόδου από 06-06-2018 μέχρι 14-04-2019.

6. Ανάγνωση και επικύρωση ισολογισμού έτους 2018 και οικονομικού απολογισμού περιόδου από 01-01-2018 μέχρι 31-12-2018 και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την ίδια περίοδο.

7. Λήψη αποφάσεων σε προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ.Μ. που δεν αφορούν σε τροποποίηση διατάξεων του καταστατικού της.

8. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια Αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

9. Μυστική ψηφοφορία, με ψηφοδέλτια, για την ανάδειξη δέκα πέντε (15) τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και τριών (3) τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Μ., καθώς και ισάριθμων αναπληρωματικών μελών για τα παραπάνω όργανα.

Με πληροφορίες από το: Metrosport.gr

Περισσότερα Άρθρα

Εξελίξεις στον πάγκο του Ηρακλή

Πριν από λίγο χώρισαν οι δρόμοι του Ηρακλή με τον Γιώργο Ακριτόπουλο Υπηρεσιακός αναλαμβάνει ο βοηθός, Θαλής Θεοδωρίδης, αλλά εκτιμάται ότι δε