Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Παύει η συνεργασία Παύλου Μελά και Ελπίδων Σταυρούπολης!

Μπορεί ο ΑΟ Παύλος Μελάς να πορευόταν όλα αυτά τα χρόνια έχοντας ως «φυτώριο» την ακαδημία των Ελπίδων Σταυρούπολης, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι κάπου εδώ τελειώνει με τη διοίκηση του Παύλου Μελά να ξεκαθαρίζει πως ο ΑΟ Παύλος Μελάς δεν έχει καμία σχέση πλέον με τις Ελπίδες Σταυρούπολης.

Mε ανακοίνωση της, η διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά τονίζει ότι μετά την απώλεια του επίτιμου προέδρου Χρήστου Παπουλίδη, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για συμπόρευση των δύο πλευρών, τελικά δε μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία, τραβώντας έτσι Παύλος Μελάς και Ελπίδες Σταυρούπολης διαφορετικούς δρόμους.
Μάλιστα, στο τέλος της ανακοίνωσης, αναφέρεται πως «Ο ΑΟ Παύλος Μελάς δεν εκβιάζεται και δεν απειλείται από κανέναν…».
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟ Παύλου Μελά: 

Κυρίες και κύριοι,

Ο Αθλητικός Όμιλος Παύλος Μελάς με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνει τα μέλη μας, τους γονείς των αθλητών της ακαδημίας μας, τους φιλάθλους μας και την φίλαθλη κοινή γνώμη της Θεσσαλονίκης, ότι από την νέα αγωνιστική χρονιά 2021-2022 και μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, δεν αναγνωρίζουμε πλέον την ομάδα ΑΣ Ελπίδες Σταυρούπολης ως συνεργαζόμενη ομάδα για την ακαδημία ποδοσφαίρου μας.

Μετά την απροσδόκητη απώλεια του αείμνηστου Επίτιμου Προέδρου μας και υπεύθυνου της Ακαδημίας ποδοσφαίρου μας Χρήστου Παπουλίδη, έγιναν αμέτρητες προσπάθειες από τον Προέδρό μας Γιώργο Τσαρδακλή αλλά και ολόκληρου του ΔΣ του ΑΟ Παύλου Μελά να έρθουμε σε συνεννόηση για κοινή συμπόρευση για τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας με νέες ιδέες και προτάσεις, με γνώμονα πάντα την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τον υπηρεσιών που προσφέρουμε στους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους. Παρόλα αυτά δεν βρέθηκε ούτε κοινός τόπος συνεννόησης, στόχος και γενικά κανένα σημείο επαφής με την νέα διοίκηση των Ελπίδων Σταυρούπολης που σκοπός της είναι η διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης.

Ως εκ τούτου μετά από την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΑΟ Παύλου Μελά για την παύση οποιασδήποτε συνεργασίας και επαφής με την διοίκηση των Ελπίδων Σταυρούπολης, δεν τους επιτρέπεται από εδώ και στο εξής να χρησιμοποιούν το όνομα, το σήμα, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που έχουν παραχωρηθεί είτε από τον Δήμο Παύλου Μελά, είτε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο όνομα του ΑΟ Παύλου Μελά και φυσικά της Ακαδημίας μας, όπως και τα social media μας.

Από την νέα αγωνιστική χρονιά η Διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά ενημερώνει τους γονείς των νεαρών αθλητών μας που λόγω της συνεργασίας μας με τις Ελπίδες Σταυρούπολης τα δελτία των παιδιών τους είναι εκεί, μπορούν να απευθυνθούν από τις 02/08/2021 στο τηλέφωνο 6986728549 για να ενημερωθούν για τον τρόπο που μπορούν να φέρουν πίσω στην Ακαδημία του ΑΟ Παύλου Μελά τα παιδιά τους. Θα πραγματοποιηθούν και ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς των αθλητών μας.

Επίσης μετά από έντονη και προσωπική προσπάθεια του Προέδρου μας Γιώργου Τσαρδακλή έχουμε την χαρά και την τιμή στα πλαίσια της αναβάθμισης της ποιότητας, της οργάνωσης και των εργασιών της Ακαδημίας μας , να ανακοινώσουμε την έναρξη στενής συνεργασίας με την Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η συνεργασία αυτή γίνεται με γνώμονα την προώθηση του αθλητισμού με ταυτόχρονη διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών μας, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να διακριθούν και να μετακινηθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα όπως είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ανακοινωθεί και επίσημα η στενή συνεργασία μας και το πλαίσιό της.

Τέλος ο ΑΟ Παύλος Μελάς με ιστορία εβδομήντα (70) χρόνων προσφοράς στον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Σταυρούπολης, του Δήμου Παύλου Μελά και γενικότερα της Θεσσαλονίκης ενημερώνει με τον πιο αυστηρό τόνο ότι δεν εκβιάζεται και ούτε απειλείται από κανένα και αυτό θα το καταλάβουν καλά και τώρα αλλά και στο μέλλον!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΪΜΗΣ (Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΑΔΑΜΟΥΔΗΣ (ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (ΤΑΜΙΑΣ)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ( ΕΦΟΡΟΣ)
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΑΛΕΤΣΑΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING)
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΛΕΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜ. ΦΟΡΕΙΣ)
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ (ΜΕΛΟΣ)
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑΔΗΣ (ΜΕΛΟΣ)
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΥΣΕΚΗΣ (ΜΕΛΟΣ)

Περισσότερα Άρθρα

Γαλτσίδης: “Πίστη στο ρόστερ του Αγροτικού, έμφαση σε φυσική κατάσταση και τακτική προσαρμογή”

Φυσιολογικά θεωρεί τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Αγροτικού Αστέρα (ήττες στα τελευταία φιλικά με Ηρακλή και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και ενδιάμεσα στο