Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ο Αντώνης Κανλής για τη φετινή Δόξα Ασσήρου

Σήμερα Δευτέρα μία ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Δόξας Ασσήρου όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Δάφνη Ευαγγελισμού βρεθήκαμε με τον Αντώνη Κανλή.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής των “ασπρόμαυρων” μας μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα της ομάδας της Ασσήρου, στη φετινή προσπάθεια που έχει στόχο η Δόξα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

1) Καλησπέρα Αντώνη, θα ήθελα να μας πεις μετά τη θητεία σου σε Αστέρα Αμπελοκήπων, Δόξα Περιβολακίου και μέχρι πρότινος στον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης πως πήρες την απόφαση να έρθεις και να παίξεις μπάλα στην Δόξα Ασσήρου;

– Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για το βήμα που μου δίνετε, μιας και μου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσω για την ομάδα της Δόξας Ασσήρου αλλά και για εμένα. Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι πολλοί. Αρχικά, σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κ. Χρηστος Χαρίτου, μέλος της διοίκησης της ομάδος με τον οποίο διατηρούσα φιλικές σχέσεις από παλιά. Ο χρηστος έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, μου ξεκαθάρισε από την αρχή τους στόχους της ομάδας και με βοήθησε να καταλήξω σε αυτή την απόφαση. Επίσης , μην παραλείψω πως η ιστορία της Δόξας Ασσήρου σε επαγγελματικές κατηγορίες αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στην απόφαση μου.

2) Στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα των προπονήσεων σε είδαμε να αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο κέντρο της άμυνας αλλά, βλέπουμε τον προπονητή να σε δοκιμάζει και ως αμυντικό μέσο . Σε ποια θέση κυρίως θεωρείς ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις με μεγαλύτερη επιτυχία;

-Όσον αφορά της απόφαση του προπονητή να με δοκιμάσει και ως αμυντικό μέσο , θεωρώ πως τον καλύτερο μου εαυτό τον δίνω στο κέντρο της άμυνας , πράγμα όμως που δεν αμφισβητεί την επιλογή του προπονητή που σίγουρα αυτός κατέχει τον τελευταίο λόγο στην σύνθεση της ομάδας και την θέση των παικτών.

3) Την περασμένη Κυριακή η ομάδα σου 0ερασε ένα αρκετά δύσκολο αγωνιστικό πρωινό καθώς ήρθε μια ” βαριά” θεωρητικά εκτός έδρας ήττα αυτή κόντρα στον Εθνικό Λαγυνών. Τι έχεις να μας πεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι και που θεωρείς ότι κρίθηκε αυτό;

-Πρώτα από όλα , θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Εθνικού Λαγυνών για την νίκη τους. Το αποτέλεσμα αυτό κρίθηκε σε ένα πολύ κομβικό σημείο για το ματς και αναφέρομαι φυσικά στην κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο συμπαίκτης μου . Κατά την άποψη μου έπρεπε να δεχτεί και ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας κόκκινη κάρτα. Από την αρχή του παιχνιδιού δεν υπήρχαν φάσεις για καμία από τις δυο ομάδες , πράγμα που σημαίνει ότι με την απόφαση αυτή του διαιτητή άλλαξε όλη η ροή του παιχνιδιού , δυστυχώς εις βάρος της ομάδας μας. Σίγουρα το γεγονός αυτό δεν δικαιολογεί την βαριά ήττα, αλλά συγχρόνως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι αυτό.

4) Βλέπουμε ότι τόσο εσύ όσο και τα υπόλοιπα νέα παιδιά που ήρθατε φέτος έχετε δεθεί απόλυτα με την ομάδα. Θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε πως είναι το φετινό κλίμα στην ομάδα της Δόξας Ασσήρου.

-Το κλίμα ομολογουμένως είναι πολύ καλύτερο από ότι φανταζόμουν. Συμπαίκτες και παράγοντες με αντιμετώπισαν από την πρώτη στιγμή με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας την ένταξη μου ευκολότερη και γρηγορότερη. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι μικρός πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ όρεξη και μεγάλη επιθυμία για την άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία.

5) Κλείνοντας θέλω να μας πεις πως βλέπεις εσύ προσωπικά την πορεία της ομάδας σου και ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι τόσο της ομάδας όσο και οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι.

-Σίγουρα οι στόχοι οι δικοί μου , όσο και της ομάδας αποσκοπούν στην άνοδο στην Α κατηγορία. Παρόλα αυτά , ένας εξίσου σημαντικός στόχος μου είναι η επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερης παρουσίας τόσο της ομάδας όσο και του εαυτού κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν .

*Ευχαριστώ πολύ τον ποδοσφαιριστή Αντώνη για το χρόνο που διεθεσε για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε στο epsm24
Επιμέλεια: Παύλος Τσούλης

Περισσότερα Άρθρα