Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Οι 16 εκπρόσωποι της Α1 ψήφισαν τους πολυτιμότερους (28η αγ.)

Για ακόμα μία εβδομάδα, οι συντάκτες της εφημερίδας «Μέτροσπορτ» συνέχισαν το πρωτοποριακό ρεπορτάζ και μας παρουσίασαν στο φύλλο της ΕΠΣΜ, τις «ψήφους» που έδωσαν στους πολυτιμότερους παίκτες οι 16 εκπρόσωποι της Α1.

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ (Ποσειδώνας Μηχανιώνας): «Νομίζω ότι ο καλύτερος παίκτης του Μακεδονικού ήταν ο Γιώργος Γαρύφαλος. Έπαιξε ως αριστερό χαφ, ήταν ο πιο δραστήριος από τους συμπαίκτες του και πέτυχε το γκολ της νίκης»/

 

ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ (Μακεδονικός): «Ο Κολοζιέφσκι μου έκανε εντύπωση. Ηταν πάρα πολύ καλός στα αμυντικά και στα επιθετικά  του καθήκοντα, έκανε πολλά χιλιόμετρα και βοήθησε και στην οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας του»

 

 

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ – ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΟΤΚΟΣ (Θερμαϊκός Θέρμης): «Ο επιθετικός Παναγιώτης Σακκόγλου ήταν ο πιο καλός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων. Έπαιζε εξίσου καλά τόσο από τα αριστερά όσο και από τα δεξιά, έβαλε ένα γκολ και γενικά ήταν πολύ κινητικός και δραστήριος».

 

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΞΙΒΑΝΗΣ (αρχηγός ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων): «Ο Κωνσταντίνος Τσερκέζης ήταν νομίζω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Θερμαϊκού Θέρμης. Έπαιξε ως κεντρικό χαφ και η μπάλα σε κάθε επίθεση του αντιπάλου περνούσε απαραίτητα από εκείνον. Πολύ κινητικός, δραστήριος και ξεχώρισε από τους συμπαίκτες του».

 

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ – ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ (Ολυμπιακός Κυμίνων): «Ο Μπλιθικιώτης της ΑΕ Φαλήρου έχει παίξει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εκανε φιλότιμες προσπάθειες στο παιχνίδι. Με την εμπειρία του προσπάθησε να συμμαζέψει κάποια πράγματα αλλά ήταν μόνος του»

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ (ΑΕ Φαλήρου): «Θεωρώ ότι ο Καλίν Ιβάνωβ που αγωνίστηκε ως δεκάρι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού Κυμίνων. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτήν. Μας δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους και ήταν πολύ δύσκολο για μας να τον αντιμετωπίσουμε, ήταν σχεδόν σε όλες τις φάσεις και μας έκανε τις μεγαλύτερες ζημιές».

 

 

 ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ – ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ (Ομόνοια Σίνδου): «Ο Κωνσταντίνος Κόλκος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Νίκης Μεσημερίου. Αγωνίστηκε στην αρχή ως φορ και στη συνέχεια ως δεκάρι, ήταν πολύ κινητικός και η μοναδική πηγή κινδύνου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αλλάξαμε την τακτική μας, πιέσαμε πιο ψηλά και καταφέραμε να αναστείλουμε την έντονη δράση του».

 

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ (Νίκη Μεσημερίου): «Νομίζω ότι ο Μανώλης Γιαννιώτης ήταν ο πιο πολύτιμος παίκτης της Ομόνοιας Σίνδου. Ο προπονητής του τον έβαλε αρχικά στην κορυφή της επίθεσης και έπειτα ως δεκάρι και ανταποκρίθηκε εξίσου καλά και στις δύο θέσεις. Έχει καλά στοιχεία, είναι ικανότατος στο να κρατάει τη μπάλα και μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι του».

 

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ – ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (ΠΟ Μαλακοπής): «Ο Στεφανίδης του Αχιλλέα έκανε πολλά τρεξίματα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχε καλή τεχνική και με τις πάσες και τις σέντρες του που έβγαλε μας δημιούργησε προβλήματα»

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΤΣΙΔΗΣ (Αχιλλέας Τριανδρίας): «Ο Κεραμιδάς του ΠΟ Μαλακοπής κάλυψε πολλούς χώρους στο γήπεδο με τα τρεξίματα του. Βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι ενώ περνούσε γρήγορα και χώρο της επίθεσης για να βοηθήσει και μπροστά»

 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (Οδυσσέας Κορδελιού): «Άξιος συγχαρητηρίων για τον Παύλο Μελά είναι ο Κώστας Γεροντίδης που αγωνίστηκε ως δεκάρι. Ξεχωρίζει σε κάθε αγώνα με την εμπειρία το ταλέντο και την έφεση που έχει στο σκοράρισμα, ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΛΗΧΜΑΝΙΔΗΣ (Παύλος Μελάς): «Νομίζω ότι ο καλύτερος παίκτης του Οδυσσέα Κορδελιού ήταν ο αμυντικός χαφ Αρίστος Παϊραζίδης. Ένας πολύ δυναμικός και δραστήριος ποδοσφαιριστής, πάλεψε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και προσπαθούσε να συμμαζέψει ότι μπορούσε κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας του».

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ (Ηρακλής Αμπελοκήπων):  «Ο Γκιάλης του Ιάσονα Αυγής ήταν κινητικός και ανασταλτικά έκανε πολύ καλή δουλειά και επιθετικά προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι της ομάδα του. Επί 90 λεπτά ήταν σταθερός στην απόδοση του»

 

ΣΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ (αρχηγός Ιάσονα Αυγής): «Νομίζω ότι ο καλύτερος για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ήταν ο Κώστας Σακκαλής. Ως αμυντικό χαφ βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και γενικότερα για να μπορέσει αυτή να φτάσει στη νίκη».

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ (Κεραυνός Αγγελοχωρίου): «Ο Χιονίδης του Ποσειδώνα Καλαμαριάς ήταν πάρα πολύ καλός. Πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε το δεύτερο. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο να κάνει ένας παίκτης».

 

ΦΩΤΗΣ ΜΑΖΟΥΛΟΥΞΗΣ (Ποσειδώνας Καλαμαριάς): «Ο Σαραγιώτης με την πληθωρική παρουσία ήταν πολύ καλός ενώ πέτυχε και το γκολ. Τον ξέρω από παλιά. Ηταν ένας παίκτης που μας δημιούργησε προβλήματα».

 

 

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Μέτροσπορτ»

Περισσότερα Άρθρα