Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Νέα “πυρά” προς ΕΠΣΜ από την Ανανεωτική Κίνηση

Με μια μακροσεκλέστατη ανακοίνωση Ανανεωτική Κίνηση με επικεφαλή τον Χρήστο Περκουλίδη, απευθυνόμενη στην ΕΠΣ Μακεδονίας αναφέρει:

ΠΡΟΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Για ακόμα μια φορά δείχνετε την αλαζονεία σας σε μέγιστο βαθμό.
Θα σας απαντήσουμε σε όλες τις απαράδεκτες δηλώσεις που έχετε κάνει, διότι με αυτό τον τρόπο σας αποδεικνύουμε ότι είμαστε υπέρ του διαλόγου, ενώ εσείς όχι.
Αποδεικνύετε επίσης περίτρανα, γιατί ΔΕΝ θέλετε και εσείς, όπως και οι προηγούμενοι, να αλλάξετε το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ τόσα χρόνια .Θέλετε και το καρπούζι και το μαχαίρι.
Απαξιώνετε κάθε τι που είναι αντίθετο με τις αποφάσεις σας ,θεωρώντας τους παράγοντες υποδεέστερους. Βάζετε τους ανθρώπους να κάθονται στα σκαλιά μέχρι να εξυπηρετηθούν και αν όχι, πρέπει να ξανάρθουν. Δείχνετε το ενδιαφέρον σας μόνο όταν έρχονται οι εκλογές κάνοντας” χατίρια σε κάποιους’ ‘και μετέπειτα στέλνετε τους ”παρατρεχάμενους” να μαζεύουν τα περιβόητα πληρεξούσια.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ….
Είπατε ότι έχουμε άγνοια των γεγονότων και των προβλημάτων που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Σε ποιους απευθύνεστε;
Παράγοντες σωματείων είμαστε.
Παλεύουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας ,και προσπαθούμε να διατηρήσουμε ένα σύλλογο και είκοσι πέντε παιδιά μέσα στον αθλητισμό
και το κάνουμε πολλά χρόνια .ΕΣΕΙΣ;
Μάλλον έχετε άγνοια από ότι φαίνεται των οικονομικών και όχι μόνο προβλημάτων των σωματίων και αποδεικνύεται και αυτό παρακάτω με τις δηλώσεις του προέδρου σας.
Είπατε ότι δεν αντιλαμβανόμαστε την έννοια των λόγων του προέδρου σας.
Στης 7/10/20 στο Μέτρο Σπορ δήλωσε ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ
Εσείς τι καταλαβαίνετε από αυτή την δήλωση;
Εμείς λέτε δεν έχουμε κάνει προτάσεις.
Λέτε ψέματα. Από τον Οκτώβριο του 2019 και από την πρώτη συνέντευξη τύπου που δώσαμε , αλλά και μέχρι σήμερα λέμε την άποψη μας και τις προτάσεις μας, σε όποιες αποφάσεις έχετε πάρει και εσείς, και η ομοσπονδία, και η ΓΓΑ.
Και όχι για να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας όπως δηλώνετε, αλλά γιατί θεωρούμε ότι με αυτές τις κινήσεις μπορεί να συμβάλλουμε στο να καλυτερέψουν συνθήκες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο καιρό και αν χρειαστεί ,για να δείξουμε ότι είμαστε παρόντες, και ότι ενδιαφερόμαστε ουσιαστικά για τα προβλήματα των σωματείων.
Όσον αφορά την άποψη σας, ότι δεν μπορούμε να μπούμε στην θέση του άλλου, ένα είναι σίγουρο , ότι για κανένα λόγο δεν πρόκειται να φτάσουμε να παραπέμπουμε φίλους μέχρι πρότινος, στα δικαστήρια ,και
ειδικά εκείνους τους ανθρώπους που όταν υπήρχε ανάγκη, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη…Ξέχασε προφανώς ο Δημητριάδης τις δηλώσεις του στις6/5/19 .
Εάν η αχαριστία και η αγνωμοσύνη ήταν ποινικό αδίκημα, το πιθανότερο θα ήταν να βρισκόσασταν απολογούμενοι στο εδώλιο κάποιου δικαστηρίου .
Είπατε ότι δεν μπορούμε να διακρίνουμε από ποιους εφαρμόζεται το υγειονομικό πρωτόκολλο. Κάντε λοιπόν μια βόλτα στα γήπεδα και θα διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι, ότι σε άλλα γήπεδα ισχύει και σε άλλα όχι, και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται σκόπιμα. Μην κάνετε λοιπόν σε μας μαθήματα εφαρμογής πρωτοκόλλου.
Πιστεύουμε ότι δήλωση μας είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί από ΟΛΟΥΣ ,γιατί προέχει ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο, η υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους .
Είπατε κάνατε ελαφρύνσεις στα σωματεία.
Το διαβάζουν οι παράγοντες και ΓΕΛΑΝΕ.
Σας συμβουλεύουμε να μην αναφέρετε χρηματικά ποσά σε δηλώσεις σας ,γιατί θα πρέπει να τα δικαιολογήσετε.
Επίσης αναφέρετε ότι δεν μπορείτε να ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ περισσότερα χρήματα.
Μάλλον σας διαφεύγει ότι τα χρήματα που διαχειρίζεστε, είναι των παραγόντων και όχι δικά σας. Δεν κάνετε χάρη σε κανέναν.
Συμφωνούμε απόλυτα πως πρέπει να τιμωρούνται όσοι απειλούν διαιτητές, παρατηρητές, αλλά και τους διαιτητές και τους παρατηρητές που έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά και ”απειλούν” και αυτούς πρέπει επιτέλους με κάποιο τρόπο δίκαιο, να τους καλείτε σε απολογία και να τιμωρούνται.
Η άποψη μας είναι ότι θα πρέπει για οποιαδήποτε επίπληξη η τιμωρία των παραπάνω πρέπει ,και επιβάλλεται θα λέγαμε, να ενημερώνονται τα σωματεία. Είναι πιο δίκαιο για όλους.
Λέτε ότι ακολουθούμε την τακτική της λάσπης και
δημιουργούμε τοξικό περιβάλλον.
Πείτε μας, που είδατε τέτοια τακτική , που λέμε ανακρίβειες και τι από αυτά που λέμε δεν είναι αλήθεια.
Εκτός και αν σας ενοχλεί η αλήθεια.
Δεν θα ξανά απαντήσετε είπατε σε δηλώσεις μας.
Ξεχνάτε επανειλημμένα ότι είμαστε εκπρόσωποι ομάδων και είναι υποχρέωσή σας και προτεραιότητα σας, να μας ακούτε και να μας προστατεύετε, και όχι να αδιαφορείτε επειδή έχουμε διαφορετικές απόψεις
από εσάς. ΟΙ παράγοντες των ομάδων είναι οι αιμοδότες της ΕΠΣΜ ,αλλά φαίνεται ότι σας διαφεύγει.
Όσον αφορά το μητρώο γιατί δεν ήρθατε σε σύγκρουση το 2016 που ο νόμος προέβλεπε την δημιουργία αθλητικών φορέων και που η ΓΓΑ έθεσε σε λειτουργία το μητρώο αθλητικών σωματείων; Δεν έπρεπε η ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να φροντίσει από τότε να ενημερώσει τα σωματεία της;
Σήμερα θα ήταν όλα τα σωματεία τακτοποιημένα ,θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν και δεν θα κινδύνευαν να απομακρυνθούν από τις εγκαταστάσεις των δήμων.
Από τα 200 περίπου σωματεία που έχει η ΕΠΣΜ σχεδόν 20 μόνο μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.
Και σε ότι αφορά στο ΔΣ που κάνατε στις 15/10 20 με πρώτο θέμα τα προβλήματα των ομάδων της περιοχής Λαγκαδά Βόλβης, χαιρόμαστε πάρα πολύ που η επίσκεψη της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ έγινε η αφορμή να ασχοληθείτε επιτέλους σοβαρά με τις ανάγκες των σωματείων της περιοχής.
Ευχόμαστε ειλικρινά να συνεχίσετε με το ίδιο ενδιαφέρον για όλα τα σωματεία που υπάγονται στην ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΥΓ Σε ό,τι αφορά τα ειρωνικά σας σχόλια περί άγνοιας της Ελληνικής γλώσσας και ημιμαθείας, σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και να φτάσω στα δικά σας πανεπιστημιακά επίπεδα .Έπρεπε όμως να ξέρετε ότι είναι άλλο πράγμα το συντακτικό και η ορθογραφία και άλλο η παιδεία, η αξιοπρέπεια και το ήθος .Για τα τρία τελευταία πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιωθείτε και εσείς.
ΥΓ Ξεκινήσαμε την κίνησή μας 4 χρόνια πριν τις εκλογές ,με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς όλους αυτούς που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ,γνωρίζοντας τους ”κινδύνους” που ενδεχομένως βρούμε στην πορεία μας.
Χωρίς πλάτες χορηγών και χωρίς παιχνίδια κάτω από το τραπέζι” που εσείς ξέρετε πολύ καλά να παίζετε”, θα προσπαθήσουνε να αλλάξουμε αυτό που χρόνια τώρα έχετε κάνει ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Περισσότερα Άρθρα