Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Μ. Αλεξ. Τρικάλων: “Δεν είχαμε καμιά εμπλοκή στα επεισόδια, είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε στο γήπεδο…”

Ψευδή αβάσιμα και αναποδεικτά χαρακτηρίζει όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΑΕ Λευκίμμης η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων. 

Η ομάδα της Ημαθίας απάντησε σε όσα καταγγέλθηκαν από τη πλευρά της Λευκίμμης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι περήφανοι διότι αυτό το παιχνίδι το κέρδισε ο Μέγας Αλέξανδρος μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση – απάντηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ στην καταγγελία της Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Με έκπληξη σήμερα (Δευτέρα 4-4-2022) πληροφορηθήκαμε για την ανάρτηση στον ηλεκτρονικό τύπο «καταγγελίας από ανθρώπους» της Α.Ε. Λευκίμμης για υποτιθέμενα επεισόδια (;) μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα μας στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία του ονόματος του σωματείου μας, σας αναφέρουμε ότι ως γηπεδούχοι τους παρείχαμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία όπως αναγνώρισε – και μας το δήλωσαν – το σύνολο της αποστολής της ομάδας τους. Οι δε παράγοντες της Λευκίμμης και μετά το τέλος του αγώνα δήλωναν ότι δεν είχαν κανένα παράπονο από την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου.
Τα όσα καταγγέλλονται από τους παράγοντες της Λευκίμμης σε αθλητικά sites σχετικά με επίθεση σε βάρος τους με λοστούς και μαχαίρια από το σωματείο μας κατά την μεταξύ μας αθλητική αναμέτρηση της Κυριακής 3-4-2022, αυτά είναι παντελώς ψευδή αβάσιμα και αναπόδεικτα.
Ως γηπεδούχοι ακολουθήσαμε πιστά και εφαρμόσαμε σε κάθε περίπτωση τις οδηγίες – εντολές της Αστυνομίας σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σε όλη δε την διάρκειά του υπήρχε στο στάδιο ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία και έκανε το καθήκον της στο έπακρο. Μάλιστα, γνωρίζοντας ότι στο γήπεδο θα υπήρχαν και φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας που θα έρχονταν από την Κέρκυρα, με υπόδειξη της αστυνομίας τους παραχωρήθηκε η αριστερή πλευρά της κερκίδας δίπλα από τις θέσεις των επισήμων. Οι φίλαθλοι-οπαδοί της ομάδας μας τοποθετήθηκαν στη δεξιά πλευρά, ώστε να υπάρχει απόσταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και στο κέντρο της κερκίδας η πρόβλεψη της αστυνομίας αφορούσε την τοποθέτηση των επισήμων (σκεπαστή κερκίδα) και των ουδέτερων φιλάθλων από την περιοχή που προσήλθαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα λόγω του ενδιαφέροντος αλλά και της βαθμολογικής του κρισιμότητας.
Τα όποια μεμονωμένα επεισόδια δημιουργήθηκαν ουσιαστικά από φιλάθλους της Λευκίμμης -μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ από την ομάδας μας – οι οποίοι πετώντας μπουκάλια και εξυβρίζοντας χυδαία, προκαλούσαν συνεχώς τους ουδέτερους – κατ’ ουσία – φιλάθλους που βρίσκονταν στο μέσον της κερκίδας όπως προαναφέρθηκε.
ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ή ΕΜΠΛΟΚΗ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές της Λευκίμμης από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης επέδειξαν εριστική συμπεριφορά, προκαλώντας και εξυβρίζοντας τόσο τους ποδοσφαιριστές μας όσο και τον διαιτητή.
Το παιχνίδι ήταν αγωνιστικός μονόλογος της ομάδας μας, με πάνω από 70% στην κατοχή της μπάλας, με πολλές ευκαιρίες – μεταξύ των οποίων και 3 δοκάρια και από τύχη το σκορ παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα.
Για την προκλητική τους συμπεριφορά (ποδοσφαιριστών και παραγόντων) ο διαιτητής αναγκάστηκε να προβεί στη χρήση αρκετών καρτών. Από αυτές, τρείς κόκκινες κάρτες τους δόθηκαν στον πάγκο γιατί επιτέθηκαν στον διαιτητή χειροδικώντας και για εξύβριση του ενός βοηθού (επόπτη) και μια για αντιαθλητικό παιχνίδι (2 κίτρινες) .
Αισθανόμαστε και δηλώνουμε περήφανοι γιατί η ομάδα μας το παιχνίδι αυτό το κέρδισε στο γήπεδο.
Όσο δε αναφορικά με την προσπάθεια από την πλευρά της Λευκίμμης για διόγκωση του θέματος, αφού ενεπλάκησαν με δηλώσεις – καταγγελίες βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου από την περιφέρεια της Κέρκυρας, οι οποίοι δεν παραβρέθηκαν στο γήπεδο για να έχουν εικόνα των γεγονότων, θα τους παρακαλούσαμε να απευθυνθούν και να ρωτήσουν τον συνάδελφο τους βουλευτή Ημαθίας κύριο Μπαρτζώκα Αναστάσιο που ήταν παρών και παρακολούθησε την ποδοσφαιρική αναμέτρηση των δύο σωματείων .
Τέλος δηλώνουμε ότι το σωματείο «Μέγας Αλέξανδρος» επιφυλάσσεται για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων του ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής.

Από το Δ.Σ. του Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Η νέα ομάδα του Γιώργου Τζόλα

Νέα πρόκληση για τον νεαρό coach, ο οποίος επιστρέφει και επίσημα στη δράση των ανδρικών πρωταθλημάτων. Ο Γιώργος Τζόλας ανακοινώθηκε πριν λίγη