Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Θ. Χατζηδημητρίου: “Δεν έγιναν έτσι ακριβώς στην Άσσηρο…”

Στη πρόσφατη ανακοίνωση της Δόξας Ασσήρου απάντησε και τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Θανάσης Χατζηδημητρίου. 

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του αναφέρει τα εξής:

Προς έκπληξη και λύπη μου ταυτόχρονα διάβασα και πληροφορήθηκα ότι αποχώρησα από την ομάδα της Δόξας Ασσήρου χωρίς καμία ενημέρωση προς τη διοίκηση! Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω πως η απόφαση μου για να “παραιτηθώ” ήρθε σε κοινή συναινέσει με τη διοίκηση της ομάδας ( αυτή που γνώριζα και έβλεπα εγώ τουλάχιστον) Αυτό οφείλεται αρχικά για λόγους αξιοπρέπειας και στη συνέχεια και κυρίως για ένα πρόβλημα υγείας! Το πρόβλημα αφορά το λαιμό μου με αποτέλεσμα μετά από εντολή γιατρού να μην μου επιτρέπεται να μιλάω δυνατά και συχνά! Αυτό το γνώριζαν οι άνθρωποι της Ασσήρου τόσο πριν το ματς με το Καβαλάρι οπου είχα ζητήσει και την άδεια του διαιτητή να υπάρχει ενα δικό μου άτομο ο οποίος θα μεταφέρει τις οδηγίες μου! Στο τέλος του αγώνα ενημέρωσα τόσο τον πρόεδρο της ομάδας όσο και ένα άλλο άτομο του Δ.Σ ότι προτιμώ να παραιτηθώ λόγω του ότι δεν μπορώ ο ίδιος να μιλάω και να δίνω οδηγίες και ίσως κάνω κακό στην ομάδα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στον βαθμολογικό διότι τους εξήγησα είναι κρίμα η ομάδα να μη πετύχει τους στόχους της επειδή εγώ δεν θα μπορώ να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό! Μου είπαν όχι,συνεχίζουμε μαζί και σε στηρίζουμε! Στον επόμενο αγώνα με τη Κριθιά είχαμε ακριβώς την ίδια κουβέντα! Τους είπα ότι έχω πάρει τις αποφάσεις μου και δεν θα αλλάξω γνώμη! Το ίδιο βράδυ ποδοσφαιριστής αντίπαλης ομάδος με έκανε κρούση για να πάω σε αυτούς! Τους είπα δεν γίνεται να πάω φέτος επειδή είμαι στην ‘Ασσηρο και ο ίδιος μου απάντησε “μα εμένα που είπαν ότι σε διώξανε για αυτό σε είπα” ! Την Δευτέρα το πρωί είχα ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο από κάποιο άλλο άτομο! Ακριβώς τα ίδια λόγια!! Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ήταν και η στιγμή της απόφασης μου να παραιτηθώ από την ομάδα! Η παραίτηση μου έγινε αυτομάτως δεκτή! Το εάν αυτοί δεν το συζήτησαν μεταξύ τους ή δεν μπορούν να συνεννοηθούν,συγγνώμη αλλά δεν φταίω εγώ! Για την απόφαση μου αυτή βέβαια παίξανε και άλλοι παράγοντες ρόλο! Δεν θεωρώ ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος ο οποίος χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο θα έφευγε από μια ομάδα που ανέλαβε το καλοκαίρι ξεκινώντας το πρωτάθλημα με -5 και βρίσκεται αυτη τη στιγμή στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με +3 θα αποχωρούσε εν μία νυκτί! Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος και συμφέρει η έννοια της λέξης “παραιτήθηκε” και όχι κάποια άλλη;

Γιατί πόσο λογικό θα ήταν μια ομάδα να διώξει τον προπονητή της ο οποίος σε 16 αγώνες έχει μόλις 1 ήττα έχοντας της ομάδα στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την καλύτερη επίθεση του ομίλου και ταυτόχρονα την καλύτερη άμυνα! Επιπλέον διάβασα μέσω της ανακοίνωσης τους ότι ο λόγος απομάκρυνσης μου ήταν ότι είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον τρόπος λειτουργίας της ομάδος! Τι ακριβώς εννοούν; Γιατί μια ομάδα να μην είναι ευχαριστημένη με τον προπονητή της όταν η αυτή βρίσκεται στην 1η πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα; Μήπως θέλανε οι ίδιοι να παρέμβουν περισσότερο σε ρόλους που δεν είχαν κάποια σχέση; Μήπως δεν τους άρεσε ο τρόπος που είχαμε 11 σερί αγώνες αήττητοι ή μήπως δεν τους άρεσε με ποιους παίχτες είχαμε αυτό το σερί; Θα μπορούσα να πω και άλλα πολλά άλλα προτιμώ να μιλήσω με πράξεις.

ΥΓ1: ξεκινήσαμε με -5 και από τον πρώτο γύρο κιόλας έχοντας 11 μόλις αγώνες καταφέραμε να είμαστε πρώτοι με +2.

ΥΓ2: Η μοναδική ομάδα του ομίλου με διψήφιο αριθμό νικών και μόλις μία ήττα!

ΥΓ3: Η καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 45 γκολ ενεργητικό και ταυτόχρονα η καλύτερη άμυνα έχοντας δεχτεί 12 γκολ σε 16 αγώνες!Τέλος θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα σαν άνθρωπος και μετα σαν προπονητής στους ποδοσφαιριστές μου χωρίς τους οποίους δεν θα βρισκόταν η ομάδα ποτέ στην πρώτη θέση και επιπλέον που με στήριξαν από το πρώτο λεπτό εώς και το τελευταίο και τους ζητάω συγγνώμη για τα λάθη που έκανα κάποιες φορές εις βάρος τους(άνθρωπος είμαι και εγώ)! Επιπρόσθετα θέλω να ευχαριστήσω ονομαστικά τους ανθρώπους της διοίκησης Χρήστο Χαρίτου και Δημήτρη Βαϊράμη οι οποίοι με στήριξαν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό! Εύχομαι στην ομάδα της Δόξας Ασσήρου να πετύχει τον στόχο της και να παραμείνει τις επόμενες έξι αγωνιστικές στην θέση που τους άφησα (1η) παρά το -5 που ξεκινήσαμε! Με φιλικούς χαιρετισμούς ο πρώην προπονητής της Δόξας Ασσήρου Αθανάσιος Χατζηδημητρίου!!

Περισσότερα Άρθρα