Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ζαντόπουλος: “Δε ξέρω αν θα συνεχίσω στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, κουράστηκα πολύ”

Για το χορό που ετοιμάζει μετά από 2.5 χρόνια ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, την αγαπημένη του συνήθεια να ανεβαίνει στην πίστα και να τραγουδά, τη φετινή πορεία υποβιβασμού στο τοπικό μετά από μια διετία, αλλά και το θολό τοπίο για το αύριο, όπου δεν αποκλείεται να αποχωρήσει μετά από αρκετά χρόνια στα διοικητικά, μίλησε ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος, στην εκπομπή Primo Secondo” του City of Primo 106.1”. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον ετήσιο χορό της ομάδας, στις 2 Απριλίου στο “Μίθριο” της Πολίχνης, με πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα, για το οποίο υπάρχουν πυρετώδεις προετοιμασίες και “καμπάνια” από τον ίδιο στα social media: “Γίνεται μετά από 2.5 χρόνια, ήταν να γίνει χορός το 2020, το ίδιο διάστημα, αλλά δεν πρόλαβε λόγω των συνθηκών. Ετοιμαζόμαστε, ο χορός του Ηρακλή Αμπελοκήπων πάντα έχει επιτυχία. Έρχεται κόσμος που μας αγαπά να μας βοηθήσει και να στηρίξει την ομάδα και οικονομικά. Το κάνουμε σε ένα πολύ μεγάλο μαγαζί φέτος. Ο λόγος είναι πρώτον οτι έχουμε καιρό να γλεντήσουμε και δεύτερον γιατί έχουμε ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, για όλα τα γούστα, όλους τους τύπους της διασκέδασης, κυρίως λαϊκά βέβαια. Καλούμε τον κόσμο. Θα έχει πολύ καλό φαγητό, απεριόριστο ποτό με μια πρόσκληση 20 ευρώ. Θα έχει ένα πάρα πολύ δυνατό σχήμα, για όλα τα γούστα. Και θα έχει κάποια έκπληξη λαϊκή, την οποία δε μπορούμε να την πούμε”.

 

Για το γεγονός οτι τραγουδά ο ίδιος στους χορούς της ομάδας τα τελευταία χρόνια και τι… ρεπερτόριο προτιμά συνήθως: “Κυρίως λαϊκά τραγούδια, αλλά και έντεχνα. Δε πάμε πουθενά αλλού. Είναι κάτι που αγαπάμε. Ένα χόμπι που το κάνω χρόνια. Υπάρχει πολύς κόσμος που θα έρθει και για τον… Ζαντόπουλο, έτσι όπως λένε. Είναι πολλά τα κομμάτια, ανάλογα με τις συνθήκες, το χρονικό διάστημα και το τι ζητάει ο κόσμος”.

 

Για την πορεία Ηρακλή Αμπελοκήπων, που υποβιβάζεται στο τοπικό της Α1 ΕΠΣΜ μετά από μια διετία στη Γ΄ Εθνική: “Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα ήταν οι λάθος επιλογές που έγιναν από μεριάς της διοίκησης. Βάζω πρώτα τη διοίκηση εγώ και κανέναν άλλο. Τα πάντα ξεκινάνε από τη διοίκηση. Η αλήθεια είναι οτι δε ξεκινήσαμε καθόλου καλά, με συνέπεια να έχουμε ψυχολογικά προβλήματα. Να μη μπορούμε να παίξουμε όσο καλά μπορούσαμε, γιατί είχαμε καλό υλικό. Δεν έρχονταν αποτελέσματα, δεν είχαμε και καθόλου τύχη, ειδικά σε κρίσιμα παιχνίδια που θέλαμε να κερδίσουμε, δε μας έβγαινε απολύτως τίποτα, ενώ αρκετές φορές παίζαμε καλά. Αυτό το γεγονός μας πήρε από κάτω και δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε όπως έπρεπε και να παλέψουμε για τη σωτηρία. Νομίζω οτι η ομάδα είχε το υλικό για να σωθεί”.

 

Για το αν ξεκινά ο σχεδιασμός για την Α1 με τον Γιώργο Ταλιχμανίδη ξανά στο τιμόνι: “Αν οι συγκυρίες και οι συγκεκριμένες στιγμές δείξουν οτι θέλει και ο Γιώργος, θέλουμε και εμείς, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Θέλουμε να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας βοηθά, ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για να τελειώσει τη χρονιά. Δεν είναι τίποτα δεδομένο ακόμα. Θα είναι πάντως η πρώτη επιλογή που θα συζητήσουμε για του χρόνου”.

Για τους στόχους που θα τεθούν για τη νέα χρονιά: “Είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Ας τελειώσει με το καλό το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε λίγο. Να βάλουμε όλα τα πράγματα στη σειρά. Να δούμε πως θα είναι όλα τα θέματα γενικώς της κοινωνίας, μετά την πανδημία, που πιστεύουμε οτι τελειώνει. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο, αν θα συνεχίσω στην ομάδα. Κοντεύω 18 χρόνια ως πρόεδρος και άλλα 7-8 στη διοίκηση. Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, γιατί η αλήθεια είναι οτι κουράστηκα. Τρέχω πάρα πολύ. Δε θέλω να αφήνω υπόλοιπα, να δημιουργώ άσχημες καταστάσεις για την ομάδα. Όλο αυτό το γεγονός με κούρασε πάρα πολύ”.

 

Για το αν υπήρξαν κέρδη φέτος: “Σίγουρα μετά από μια δύσκολη σεζόν θα γίνει αποτίμηση της χρονιάς και θα υπάρχουν και κέρδη. Αρκετά νέα παιδιά προωθήθηκαν και παίζουν τώρα, παίρνουν ευκαιρίες μετά από κάποιο σημείο. Θα είναι έτοιμα να βοηθήσουν του χρόνου, πρώτα τον εαυτό τους και μετά την ομάδα, είτε μείνουν στην ομάδα, είτε θελήσουν να παίξουν λίγο παραπάνω, να μείνουν Γ΄ Εθνική πάλι. Αυτό έδειξαν. Εφόσον ξεκινήσει ο σχεδιασμός, θα αρχίσουμε από αυτά τα παιδιά που ξέρουμε, κάποια είναι δικά μας παιδιά, χρόνια στην ομάδα. Αν δεν έχεις ένα καλό κορμό, δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Είναι δική μου αρχή. Για να πετύχεις κάτι καλό, είναι πολύ δύσκολο να γίνει με μια ομάδα εντελώς καινούρια. Για να πετύχει, θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά στην κατηγορία”.

Περισσότερα Άρθρα