Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Α1: Οι 16 εκπρόσωποι ψήφισαν τους πολυτιμότερους της 30ης αγωνιστικής

Η εφημερίδα «Μέτροσπορτ»νμετά την ολοκλήρωση της 30ης αγωνιστικής συνεχίζει το ρεπορτάζ με τους καλύτερους παίκτες της Α1, κατόπιν της επιλογής τους από τους αντίπαλους προπονητές αλλά και αρχηγούς των ομάδων και σας το παρουσιάζει αναλυτικά:

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΡΤΣΟΣ (Ιάσων Αυγής): «Έχω την πεποίθηση ότι ο αριστερός μπακ Βαγγέλης Γεωργίου αδικείται από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται.Η ποιότητα αυτού του παιδιού φτάνει για να παίξει ακόμα και στην Α’ Εθνική. Οπότε αυτός πιστεύω ότι ήταν και ο καλύτερος από την ομάδα του Μακεδονικού».

 

ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ: (Μακεδονικός): Ο Γκιάλης του Ιάσονα Αυγής εκτός από το γκολ που πέτυχε ήταν πάρα πολύ ουσιαστικός και με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία σε όλο το παιχνίδι»

 

 ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (Οδυσσέας Κορδελιού): «To αριστερό μπακ, ο Κωνσταντίνος Σιαντρόπουλος ήταν για μένα ο καλύτερος παίκτης του Θερμαϊκού Θέρμης.Κατά τη διάρκεια του αγώνα βέβαια προωθήθηκε στα χαφ και με την εμπειρία του προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του, αλλά εμείς είχαμε καλά καλυμμένα τα νώτα μας και καταφέραμε να τον περιορίσουμε»

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΟΤΚΟΣ (Θερμαϊκός Θέρμης): «Ο Γιώργος Μακρής είναι ένας παίκτης δημιουργικός, δυνατός, με πάθος στο παιχνίδι του, βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να πάρει τη νίκη».
 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ (Ολυμπιακός Κυμίνων): «Νομίζω ότι ο καλύτερος παίκτης του Παύλου Μελά ήταν ο Κωνσταντίνος Ντουνιάς. Αγωνίστηκε στα χαφ και ήταν πολύ καλός τόσο στο ανασταλτικό όσο και δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του. Έκανε πολύ σωστά πράγματα, ειδικά με τη μπάλα στα πόδια του, βοηθώντας τους συμπαίκτες και το σύλλογο του»

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΛΗΧΜΑΝΙΔΗΣ (Παύλος Μελάς): «Νομίζω ότι ο παίκτης που ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό Κυμίνων στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν ο Σωτήρης Αυγέρος. Έπαιξε πίσω από το φορ, είχε πολύ μεγάλο πάθος σε όλο τον αγώνα, έκανε τον προπονητή μέσα στο γήπεδο και φανέρωσε μια ηγετική προσωπικότητα εντός των γραμμών».

 

 

 ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΦΑΣ (παράγοντας Ποσειδώνα Μηχανιώνας): «Ο Κόλκος της Νίκης Μεσημερίου είναι ένας έμπειρος παίκτης, μαχητικός,  έκανε ότι έπρεπε για να πάρει τη νίκη η ομάδα του».

 

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ (Νίκη Μεσημερίου): «Ο στόπερ Δημήτρης Αθανασίου ήταν ο πιο ποιοτικός παίκτης του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Έδωσε δυναμικό παρών σε όλες μας τις επιθετικές ενέργειες, είναι ένας σκληροτράχηλος ποδοσφαιριστής, έχει διαρκής καλές παρουσίες στο πρωτάθλημα, είναι ο στυλοβάτης της άμυνας και καθάριζε φάσεις τόσο χαμηλά όσο και ψηλά».

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ (Ομόνοια Σίνδου): «Ο Βασίλης Παππάς ήταν αυτός που ξεχώρισα από τον ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων. Ξεκίνησε στο ματς ως λίμπερο, στη συνέχεια προωθήθηκε στα χαφ και γενικά ήταν ο πιο οργανωτικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του».

 

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΞΙΒΑΝΗΣ (εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων): «Πιστεύω ότι από την Ομόνοια Σίνδου ξεχώρισε ο Κωνσταντίνος Αρουτίδης. Ένας επιθετικός που πάλεψε σε όλο το ματς, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και γενικότερα ήταν ο παίκτης, από τον οποίο δεχτήκαμε περισσότερη πίεση στην άμυνα μας».

 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ (Κεραυνός Αγγελοχωρίου): «Ο στόπερ Βασίλης Πηρουνάκης ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΟ Μαλακοπής. Ένας ποδοσφαιριστής με αρχοντικό στυλ, ήρεμος, ψύχραιμος σε όλες τις κινήσεις του και είχε την ικανότητα να καθαρίζει πολλές από τις φάσεις που δημιουργήσαμε».

 

ΧΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (ΠΟ Μαλακοπής): «Ο Μαρινόπουλος είναι ένας σέντερ μπακ με καλές τοποθετήσεις. Καθάριζε τις φάσεις στον αέρα και χαμηλά, προωθούσε το παιχνίδι της ομάδας του από την άμυνα  και ήταν σχεδόν αλάνθαστος». 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ (ΑΕ Φαλήρου): «Θεωρώ ως καλύτερο ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Καλαμαριάς τον επιθετικό Γιώργο Χιονίδη. Έβαλε και τα δύο γκολ, ήταν σε όλες τις φάσεις μέσα και γενικά κάθε φορά που πατούσε την περιοχή μας ήταν πολύ επικίνδυνος».

 

ΦΩΤΗΣ ΜΑΖΟΥΛΟΥΞΗΣ (Ποσειδώνας Καλαμαριάς): «Ο Φιλιππίδης ήταν διεισδυτικός, πολύ καλός με τη μπάλα και αν είχε βοήθεια παραπάνω από τους συμπαίκτες του θα μας δημιουργούσε μεγαλύτερα προβλήματα».

 

ΦΩΤΗΣ ΛΙΘΟΞΟΠΟΥΛΟΣ (Αστραπή Μεσαίου): «Καλύτερος από την ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας ήταν ο Γιώργος Κουτσικοβαγγέλης. Αγωνίστηκε ως δεκάρι και γενικά έκανε το κάτι παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι επίσης βέβαια τα πήγαν πάρα πολύ καλά».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΤΣΙΔΗΣ (Αχιλλέας Τριανδρίας): «Ο επιθετικός Νίκος Σιάνας ήταν πιστεύω αυτός που ξεχώρισε από την Αστραπή Μεσαίου. Ήταν αρκετά κινητικός, προσπάθησε να κρατήσει ψηλά την ομάδα του, να κάνει παιχνίδι, να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα μας, αλλά θεωρώ πως ήταν μόνος του».

 

 

Πηγή: Εφημερίδα «Μέτροσπορτ» – Φύλλο Τρίτης

Περισσότερα Άρθρα

Ένας όμιλος στην Α1 τη σεζόν 2024-25

Την επαναφορά της Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας σε έναν (1) όμιλο από το έτος 2024-25 προανήγγειλε ο πρόεδρος της ένωσης κ.Σάββας Δημητριάδης,