Τσουκαλίδης: «Δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο στο πέρασμα του ο κύριος Βουρνέλης»

kolxiko

Σε δηλώσεις με πολύ αυστηρό ύφος προχώρησε ο προπονητής του Κεραυνού Κολχικού για τον διαιτητή Βουρνέλη, τόσο για το σημερινό (21/4) παιχνίδι κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας όσο και για τη γενική του εικόνα.

Ο Κεραυνός Κολχικού γνώρισε βαριά ήττα (0-3) από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια του για απευθείας παραμονή στην Α1 δίχως play-out. Ο Γιώργος Τσουκαλίδης αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου, ωστόσο έκανε λόγο για κακή διαιτησία του κυρίου Βουρνέλη, στο πρόσωπο του οποίου προέκυψαν παράπονα κατά τη διάρκεια και της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο epsm24.gr:

«Φυσικά και όσα θα πω δεν μειώνουν την νίκη της Μηχανιώνας απέναντι μας σήμερα, ωστόσο νομίζω πως χρειάζεται να μιλήσω για αυτά. Ο κύριος Βουρνέλης δεν έχει θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπου όλοι είμαστε ρομαντικοί ποδοσφαιρόφιλοι. Είναι ένας περαστικός, ο οποίος θέλει να πάει αλλού. Είναι ένας περαστικός που διάλεξε τον πολύ εύκολο δρόμο για να προωθηθεί και γνωρίζω καλά όσα λέω. Ωστόσο στο πέρασμά του από τα δικά μας πράγματα δεν αφήνει τίποτε όρθιο. Κάθε ομάδα την οποία σφυρίζει, έχει στο τέλος παράπονα.

Στο σημερινό παιχνίδι έκανε δε το ανεπανάληπτο· σε κόρνερ που κερδίσαμε και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0, ο Μπαλίου πήδηξε για κεφαλιά και δέχθηκε την (άθελη) μπουνιά του τερματοφύλακα του Ποσειδώνα, η οποία και τον έριξε κάτω. Πάντως βρήκε την μπάλα, στέλνοντας την όμως χωρίς ιδιαίτερη δύναμη προς την εστία, με αποτέλεσμα να την διώξουν οι αμυντικοί. Ο παίκτης μας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ζαλάδες, ώστε να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις και ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Το ένα περίεργο στη φάση αυτή είναι πως ο κύριος Βουρνέλης δεν έδωσε πέναλτι για μπουνιά, κάτι τόσο προφανές. Το άλλο περίεργο είναι ότι ο βοηθός επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του για την παράβαση, αλλά ο κύριος Βουρνέλης τον αγνόησε. Τι άλλο να γίνει δηλαδή;».

http://overads.com/push-down/