Τι ισχύει στη περίπτωση Υψηλού – Που καταλήγει και ποια η στάση του Καμπανιακού

ypsilos

Παρά το έντονο ενδιαφέρον και τις προτάσεις που έκαναν στον Δημήτρη Υψηλό, τελικά ο Μακεδονικός και ο ΠΑΟ Κουφαλίων φαίνεται ότι μένουν με… άδεια χέρια από αυτή τη περίπτωση, μιας και ο ποδοσφαιριστής χθες βρέθηκε σε προπόνηση ομάδας Β εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής που πέραν των δύο προτάσεων από τους Νεαπολίτες και τα Κουφάλια, είχε ακόμα μία από ερασιτεχνική ομάδα και μάλιστα αρκετά δελεαστική. Παρόλα αυτά ο νεαρός επιθετικός δείχνει πως καταλήγει στον Αιγινιακό, με τον οποίο προπονήθηκε χθες, εκεί όπου μετά το τέλος της προπόνησης, έδωσε το πράσινο «φως» για την απόκτηση του ο Περικλής Αμανατίδης.

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά ερωτηματικό παραμένει η στάση της διοίκησης του Καμπανιακού, η οποία την Δευτέρα έχει συμβούλιο, εκεί όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η περίπτωση του Δημήτρη Υψηλού και το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, που κατάγεται από τον Άγιο Αθανάσιο, έχει εκφράσει εδώ και αρκετές ημέρες, πως δε θέλει να συνεχίσει άλλο τη καριέρα του στον Καμπανιακό, θέτοντας τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Έτσι λοιπόν, όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Δευτέρα, με τον Δημήτρη Υψηλό πάντως να βρίσκεται με το… ένα πόδι στον Αιγινιακό και τις άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες να στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

 

http://overads.com/push-down/