«Σοκ» στις καθυστερήσεις για τη Νίκη Μεσημερίου, 1-1 με τον ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων

paok-goal

Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Νίκη Μεσημερίου, η οποία αν και έφτασε πολύ κοντά στη πηγή των Μαλγάρων τελικά δεν ήπιε… νερό.

Πιέζοντας από το πρώτο λεπτό σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, κλείνοντας τον «δικέφαλο» στο μισό γήπεδο στο πρώτο εικοσάλεπτο, η Νίκη Μεσημερίου έδειξε να μπαίνει στο παιχνίδι για να καθαρίσει γρήγορα το ματς.

Ο «δικέφαλος» που δε βρέθηκε σε καλή μέρα, κατάφερε να αντέξει στην ασφυχτική πίεση των Μεσημεριωτών και μέχρι το τέλος ημιχρόνου κράτησε το «μηδέν» παθητικό. Αντί αυτού, αν και άντεξε όλες τις ορθολογικές επιθέσεις των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν ένα απρόσμενο γκολ, καθώς ύστερα από βολέ του Παναγιωτίδη, ο Ζήσης με σουτ, έγραψε το 1-0 στο 72′.

Η ομάδα του Κυριάκου Αβραμίδη τα έπαιξε όλα για όλα, ανέβηκε ψηλά και στη τελευταία φάση του αγώνα, μετά από εκτέλεση φάουλ και αναστάτωση στη μεγάλη περιοχή της Νίκης, ο Γεωργιάδης έδωσε το… φιλί της ζωής στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

 

ΠΑΟΚ Κυμ.-Μαλγάρων – Νίκη Μεσημερίου 1-1

Σκόρερ: Ζήσης (72’), Γεωργιάδης (90+)

Διαιτησία: Μολιχιτούδης (Παπαδόπουλος – Ντάβελας)

ΠΑΟΚ: Ιωαννίδης, Μαρούκης, Καρασαββίδης Ι. , Παππάς, Γεωργιάδης, Μακρόπουλος, Σακκόγλου, Γιαννακίδης, Σαμπιασβίλι, Καρασαββίδης Χαρ. , Τσαναξής

ΝΙΚΗ: Παναγιωτίδης, Δάλλας Ν. , Σταφυλίδης, Μυλωνάς, Καρατζάς, Δάλλας Γ. , Κόλκος, Γερασίμου, Νικολλάρα, Μπακαρόπουλος, Ζήσης

http://overads.com/push-down/