«Σοκ» με Κωνσταντάγκα και Τσίλη στη Καλαμαριά!

tsilis

Με δύο σοβαρούς τραυματισμούς ολοκληρώθηκε ο πρωινός αγώνας της Α1, μεταξύ του Ποσειδώνα Καλαμαριάς και του Θερμαϊκού Θέρμης (2-2).

Ένας αυτός του Γιώργου Κωνσταντάγκα, ο οποίος μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Φάκκα, φαίνεται βάσει των πρώτων ιατρικών εκτιμήσεων, να υπέστη ρήξη χιαστού! Σαν να μην έφτανε αυτό μάλιστα, λίγο αργότερα, ήρθε η… κακιά στιγμή και για έναν παίκτη του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, τον Γιώργο Τσίλη (φώτο). Ο έμπειρος μέσος επίσης σε μια διεκδίκηση της μπάλας, δέχθηκε άθελο σπρώξιμο από αντίπαλο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο τσιμεντένιο κομμάτι! Ένας επίσης σοβαρός τραυματισμός, με τον Γιώργο Τσίλη να αποχωρεί με ασθενοφόρο από τον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά να αναμένονται πλέον η επίσημη ιατρική ανακοίνωση για την κατάσταση του!

Δύο τραυματισμοί που φέρνουν ξανά στην επιφάνεια το μόνιμο πρόβλημα σε όλη την ελληνική επικράτεια, αυτό των τραγικών γηπεδικών εγκαταστάσεων. Ειδικότερα, φέτος, στα πλαστικά γήπεδα του νομού έχουν διαπιστωθεί ουκ ολίγες τέτοιες περιπτώσεις, με πιο γνωστές αυτές του Μάριου Κράββαρη (Θέρμη) και του Χρύσανθου Μπετσάκου (Ηρακλής Αμπ.) στο πλαστικό της Τριανδρίας αλλά και πέρυσι σε ένα άλλο ακατάλληλο γήπεδο, αυτό του Κορδελιού, εκεί όπου είχε σημειωθεί ο σοβαρός τραυματισμός του Μανώλη Γιαννιώτη.

Φώτο: Μάκης Κιλιντάρης