Πρόκριση… ψυχολογίας για τον Αίαντα Ευόσμου (photos)

aias2

Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην έχει πανηγυρίσει ακόμα το τρίποντο της νίκης, ωστόσο στο κύπελλο, ο Αίας Ευόσμου έκανε σήμερα το «2 στα 2», κερδίζοντας με 2-0 την Αστραπή Δενδροποτάμου.

Με ένα γκολ του Χρήστου στο 20ο και άλλο ένα του Κοσαξή στο 65ο λεπτό, η ομάδα του Γιώργου Μήτσα πήρε μια νίκη-πρόκριση, η οποία ήρθε για να της τονώσει το ηθικό ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος μέσα στον Περιστερώνα.

Σε ένα γενικότερα ήσυχο παιχνίδι, στο πρώτο μέρος, σημειώθηκαν εκατέρωθεν φάσεις και στις δύο εστίες, με τους Δενδροποταμίτες όμως να χάνουν στο τέλος, τον Δημητρίου, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων, για το ματς πρωταθλήματος, με την Δόξα Ασσήρου.

Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης, ο κόσμος που βρέθηκε στον Εύοσμο, ο οποίος παρά τη καθημερινή μέρα, ξεπέρασε τους 150 στον αριθμό, εκ των οποίων η πλειοψηφία από πλευράς Αστραπής.

 

aias3

 

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2
ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 0
Διαιτησία: Τονίδης (Βελούδης-Παπαδόπουλος Π.)
Σκόρερ: Χρήστου 20′, Κοσαξής 65′
Αποβλήθηκε στο 83′ ο Δημητρίου από την Αστραπή

ΑΙΑΣ (Μήτσας): Μπακιρτζής, Αγαθαγγελίδης, ΜΑΡΙΚΟΣ, Σίμος, Βενέτης, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Αρκουτσίδης (10′ λ.τ Κοσαξής), Γαβρίδης,  Φέμι, ΚΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πορουτσίδης, Λαμπρινόπουλος και Σπυριδόπουλος

ΑΣΤΡΑΠΗ (Τσουτάνης): Τσαγκαράκης, ΒΑΛΚΑΝΗΣ, ΔΗΜΟΥ Κ., Γκιτάκης, Παύλου, ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ, Βασιλείου, Σαλπιγγίδης, Δημητρίου, Μπατιάς, Πελούμι

 

aias omadikiastrapi3

 

 

 

 

http://overads.com/push-down/