Παύλος Μελάς – Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου: Το preview του μεγάλου ντέρμπι

STAVROUPOLI1

Η ώρα που περίμεναν αμφότερες οι ομάδες αλλά και σύσσωμο το φίλαθλο κοινό πλησιάζει, με τον Παύλο Μελά να υποδέχεται τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου για να… ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.

Δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τον Παύλο Μελά από την μία αποφασισμένο να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α και τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου, από την άλλη, να στοχεύει να εκθρονίσει τον «Στρατηγό».

Η καλύτερη επίθεση του ομίλου, τα 37 γκολ του Παύλου Μελά που εντός έδρας σκοράρει κατά μέσο όρο κάτι παραπάνω από 4/παιχνίδι, θα αντιμετωπίσει την καλύτερη άμυνα, τα μόλις 5 γκολ που έχει δεχθεί ο Μακεδονικός, εκ των οποίων μονάχα 1 μακρυά από τον Άγιο Βασίλειο!!!

Η απόλυτη ισορροπία, με τους Σταυρουπολίτες να μετρούν 5/5 στο παραλληλόγραμμο πίσω από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, την ώρα που ακριβώς το ίδιο σερί καταγράφει ο Μακεδονικός στις εκτός έδρας αποστολές του.

«Θα είναι σίγουρα το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα έχουμε δώσει μέχρι τώρα», αναφέρει στο epsm24 ο Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης. «Θα κριθούν πολλά σε αυτό, ωστόσο όχι το πρωτάθλημα, για το οποίο μένει κάτι περισσότερο από έναν γύρο».

Ο προπονητής του Παύλου Μελά μπορεί να κοιμάται ήσυχος σκεπτόμενος το ρόστερ και την ετοιμότητα του: «Είμαστε πλήρεις. Η ομάδα είναι πολύ καλά. Σήμερα και αύριο οι προπονήσεις θα γίνουν κανονικά και η ομάδα θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη. Σεβόμαστε τον Μακεδονικό, καθότι είμαστε οι καλύτερες ομάδες του ομίλου και πιστεύω πως μεταξύ μας θα κριθεί η πρώτη θέση».

Στον αντίποδα, στο στρατόπεδο του Αγίου Βασιλείου το απουσιολόγιο έχει δύο «τικ». «Μακρίδης και Ραφτόπουλος είναι απόντες αλλά έχουμε ικανοποιητικό ρόστερ για να καλύψουμε τις απουσίες αυτές», εξηγεί ο Σάββας Κοβανίδης. «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες του ομίλου. Εμείς ευελπιστούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να γίνει ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Δεν πιστεύω ότι θα κριθεί το πρωτάθλημα την Κυριακή, μιας και υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και πολλές καλές ομάδες στον όμιλο».

Τα βλέμματα όλων, λοιπόν, στρέφονται στο μεγάλο ματς της Κυριακής. Σέντρα στις 15:00!