Παύλος Μελάς: Επέστρεψε ο «αρχηγός», το ιατρικό ανακοινωθέν με Σιαμπάνη και ο Σέρα

melas omadiki2

Αρκετά είναι τα νέα που έρχονται από το «στρατόπεδο» του Παύλου Μελά, με τον Βαγγέλη Μαυροβουνιώτη να προετοιμάζει παράλληλα την ομάδα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, με τον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης, για το κύπελλο της ΕΠΣΜ.

Αρχικά τα ευχάριστα νέα έρχονται από τη κατάσταση του Νίκου Σιαμπάνη. Ο νεαρός εξτρέμ που είχε τραυματιστεί πριν 10 ημέρες σε φιλικό παιχνίδι, τελικά υπεβλήθη σε μαγνητική και η οποία τελικά βγήκε καθαρή για τον παίκτη, ο οποίος μπήκε ξανά στις προπονήσεις και αναμένεται να είναι έτοιμος για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο που επέστρεψε στην ενεργό δράση, ο έμπειρος μπακ έχει μπροστά ακόμα πολύ δρόμο για να επιστρέψει στα επίσημα παιχνίδια, καθώς βρίσκεται τώρα σε περίοδο προετοιμασίας, μιας και μπήκε πιο αργά από τους υπόλοιπους.

Μαζί με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, προπονήσεις έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου ο Παναγιώτης Αμοιρίδης. Ο αρχηγός του Παύλου Μελά ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες και αυτός τη καλοκαιρινή προετοιμασία και ουσιαστικά θα ριχτεί αργότερα στη μάχη του πρωταθλήματος.  Δύο μονάδες που αναμφίβολα θα αποτελέσουν δύο εσωτερικές μεταγραφές.

Τέλος, τα «δυσσάρρεστα» νέα έρχονται από τον Αντώνη Σέρα. Ο έμπειρος στόπερ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, τελικά κλήθηκε να υπηρετήσει την πατρίδα και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να παρουσιαστεί για να εκτίσει τη στρατιωτική του θητεία και ουσιαστικά θα απουσιάζει τουλάχιστον τον επόμενο μήνα από τις προπονήσεις της ομάδας.