Παρουσίαση της συνεργασίας της ΕΠΣ Μακεδονίας με την «EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης»

epsm asfalia

Με ανακοίνωση της, η ΕΠΣΜ ενημερώνει τον κόσμο για την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου σχετικά με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών της.

Πιο αναλυτικά:
H ΕΠΣ Μακεδονίας την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 14.30 στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» στο Αθλητικό της κέντρο στη Μίκρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσει την συνεργασία της με την «EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης», στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος χειρουργικών επεμβάσεων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας έχει συμβληθεί με την «EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης», καθώς έχει εξασφαλιστεί μία πολύ καλή έκπτωση στις τρέχουσες ισχύουσες τιμές και εκεί θα γίνονται οι επεμβάσεις – εγχειρήσεις των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Η «EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης» που ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από 40 χρόνια, το 1978, είναι μία από τις μεγαλύτερες κλινικές της Βόρειας Ελλάδας και διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό και ιατρικό προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί καίρια σε κάθε περιστατικό.