ΠΑΟΚ Κυμ. Μαλγάρων: «Εμείς τηρούμε τις συμφωνίες μας Γιώργο Σαμπιασβίλι»

paok

Με μια σκληρή ανακοίνωση αντέδρασε ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων κατά του Γιώργου Σαμπιασβίλι, ύστερα από την απρόσμενη αποχώρηση του από τον «δικέφαλο», κατόπιν επιθυμίας του.

 

Διαβαστέ αναλυτικά όλη την ανακοίνωση του «δικεφάλου»:
«Ένα χρόνο στην Α1 και όμως τα μάτια μας έχουν δει πολλά. Σαν το σημερινό όμως ποτέ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποκτήσαμε τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμπιασβίλι. Η συμφωνία μας; Τρία χιλιάρικα μπροστά ένα μήνα πριν τη προετοιμασία, ενάμισι στις 20 Δεκεμβρίου όπου πληρώθηκε κανονικά και άλλο ενάμισι το Πάσχα, σύνολο ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! Ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων τήρησε κατά γράμμα όλη τη συμφωνία, πληρώνοντας μέχρι και τη τελευταία δεκάρα, τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, στην προβλεπόμενη ημερομηνία όπως και όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Παρόλα αυτά σήμερα, ο Γιώργος Σαμπιασβίλι “πουλάει” την οικογένεια μας για μια καλύτερη πρόταση. Ένας παίκτης όπου αγαπήθηκε από εμάς.  Ένας παίκτης όπου δομήθηκε όλη η ομάδα πάνω του, στηριζόμενοι σε ένα μεγάλο βαθμό πάνω στην εμπειρία του. Παίκτες σαν τον Γιώργο Σαμπιασβίλι φυσικά και δεν έχουνε θέση στην ομάδα μας. Εμείς ως διοίκηση θα συνεχίζουμε να είμαστε συνεπείς και να είμαστε δίπλα στα παιδιά της ομάδας, τηρώντας πάντα τις συμφωνίες που κάνουμε.

Και κάτι ακόμα. Τον Μάιο θα είμαστε καλά…

 

Υ.Γ Εμείς ως ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων δεν κάνουμε καμιά πρόταση κάτω από το τραπέζι. Κάθε ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει ή τον ενδιαφέρει η ομάδα μας οφείλει να έχει την ελευθέρας του πρώτα. Θα παραμείνουμε ρομαντικοί και δε θα πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο για μια κατηγορία. Την ίδια στιγμή όπου ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Γιάννης Ιωαννίδης δέχεται συνεχόμενα προτάσεις από αντίπαλες ομάδες.

Σχόλια

  1. Ο/Η akita λέει:

    Με αυτά που λέτε ,περιμένετε όπου νάναι και το Σ.Δ.Ο.Ε τι να σας πω .Θα λέμε μετά γιατί χτυπάει η εφορία
    τα ερασιτεχνικά σωματεία.Καλά να πάθουμε!!!!

  2. κοταξτε και τους ελευθερους απο Α1 ΕΦΥΓΕ Ο ΔΟΛΙΑΝΙΔΗς ΑΠΟ ΠΟΣΥΔΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

http://overads.com/push-down/