Μυρίζει…. δυάδα η Μαλακοπή – Άλλη ομάδα χωρίς Μπλιθικιώτη το Φάληρο

pom

Για ακόμα μια αγωνιστική, ο ΠΟ Μαλακοπής συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία, όντας «θύμα» του αυτή τη φορά, η ΑΕ Φαλήρου, η οποία όσο δε παίζει ο Μπλιθικιώτης είναι… άλλη ομάδα.

Παίζοντας ένα από τα καλύτερα της φετινά παιχνίδια,  η Μαλακοπή μπήκε δυνατά, γύρισε τη μπάλα και κατάφερε μέσα σε 20 λεπτά να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά με τον Λάμπη Πασχαλίδη και μετέπειτα με τον Τζεβελέκη, στο 3′ και στο 20′ αντίστοιχα, ο ΠΟΜ εκμεταλλεύτηκε το εκρηκτικό του ξεκίνημα, κάνοντας το 2-0 και έχοντας επιπλέον ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Το επιθετικό κρεσέντο της Μαλακοπής απέδωσε καρπούς ξανά στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51′, όταν ο Παναγιωτίδης έγραψε το 3-0 και δείχνοντας ότι κάπου εκεί ο παιχνίδι τελείωσε.

Τα πράγματα όμως ήταν λίγο διαφορετικά. Η είσοδος του Μπλιθικιώτη και του Κανούλα ανόρθωσαν το ηθικό των φιλοξενούμενων, οι οποίοι με τον Τσουκαλά στο 56′ και φάουλ του Μπάμπη Μπλιθικιώτη, επέστρεψαν στο παιχνίδι στο 82′, για να παίξουν τις τελευταίες τους ελπίδες. Αυτές όμως «πέθαναν» στο 88′, στο σημείο όπου ο Αναστασιάδης έβαλε και τη δική του σφραγίδα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Μετά το τέλος του αγώνα, επικράτησε ένταση έξω από τα αποδυτήρια, ωστόσο πριν καλά-καλά «ανάψουν» τα πράγματα, ότι σκηνικό πήγαινε να δημιουργηθεί, έληξε γρήγορα.

Μία νίκη για την ώριμη πλέον Μαλακοπή, η οποία κερδίζει συνεχώς βαθμούς και αν συνεχίσει έτσι, τότε θα καταφέρει να πετύχει πιο γρήγορα από ότι περίμενε, τον στόχο της παραμονής, αλλά και να κοιτάξει τις πιθανότητες της για τα play-off.

Τέλος, η ΑΕ Φαλήρου για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό με τον Παύλο Μελά, είχε αισθητή πτώση στην απόδοση της, σχετικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα πλέον, το δυνατό ξεκίνημα να πηγαίνει «στράφι».

 

ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας – ΑΕ Φαλήρου 4-2

Σκόρερ: Πασχαλίδης (3’), Τζεβελέκης (20’), Παναγιωτίδης (51’), Τσουκαλάς (56’), Μπλιθικιώτης (82’), Αναστασιάδης (88’)

Διαιτησία: Γκορτσίλας (Τυριακίδης – Τοροσιάδης)

ΜΑΛΑΚΟΠΗ: Γούλας, Ζαραγκούλιας, Τάνγκου, Κριμνανιώτης, Σαρλής, Παναγιωτίδης, Πηρουνάκης (57’ Μουρατίδης), Κουστράβας, Πασχαλίδης, Τζεβελέκης, Αναστασιάδης

ΦΑΛΗΡΟ: Αναστασιάδης, Καραγκούνης, Τσάμης, Γκισδιμίδης, Καραπατσακίδης, Κυπριανού, Φιλιππίδης (55’ Μπλιθικιώτης), Ματσκανίδης (46’ Κανούλας), Φαρμάκης, Μανώλη, Τσουκαλάς