Κ. Κατσαρός (ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ): «Ο Καλαϊτζίδης απείλησε τον Αλεξόπουλο και του επιτέθηκε»

katsaros

Για τα σημερινά γεγονότα στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μίλησε μέσω ανακοίνωσης του ΑΟ Καρδίας, ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Κατσαρός που κατήγγειλε μεταξύ άλλων, φερόμενο τηλεφώνημα του Καλαϊτζίδη κατά του Αλεξόπουλου, μέσω του οποίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τον απείλησε και τον εξύβρισε. 

 

Συγκεκριμένα, ο… ισχυρός άντρας του ΑΟ Καρδίας με μια μακροσκελή ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Σάββατο κατά τις 22.00, ο κύριος Καλαϊτζίδης τηλεφώνησε στον κύριο Αλεξόπουλο και με ύβρεις, απειλές και εκβιασμούς, τον κατηγόρησε για υπερβάλλοντα ζήλο για το παιχνίδι με την ομάδα του, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Δήθεν ότι ο Αλεξόπουλος θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες (Προσκηνυτόπουλο-Ξανθόπουλο). Ο Αλεξόπουλος δεν τον απάντησε και αυτόματα με ενημέρωσε. Εγώ επικοινώνησα αμέσως με τον Καλαϊτζίδη, ο οποίος μου είπε χαρακτηριστικά πως, δεν έχει τίποτα με μένα και τον ΑΟ Καρδίας, αλλά με τον Αλεξόπουλου, λέγοντας όπου τον βρει θα τον ξεσκίσει γιατί τα έχει πάρει από την Δόξα Δράμας και θέλει να τον κερδίσει. Εγώ του ανέφερα πως τίποτα τέτοιο δεν ισχύει και ότι η Καρδία παίζει στα ίσια όλα της τα παιχνίδια και τον παρακάλεσα επίσης να μη φορτίσει το παιχνίδι.

Την επομένη το πρωί, πήγα στο αστυνομικό τμήμα Νέων Επιβατών, στον διοικητή κύριο Τζιόλα, στον οποίο κατήγγειλα το γεγονός ως όφειλα για τη προστασία του προπονητή και της ομάδος μου, ζητώντας ενισχυμένη αστυνομική δύναμη. Κατά την προσέλευση των ομάδων στο γήπεδο, στις 13.00, ο κύριος Καλαϊτζίδης επιτέθηκε φραστικά και κινήθηκε εναντίον του Αλεξόπουλο, μαζί με την συνοδεία που είχε, με τα χειρότερα να αποφεύγονται χάρις στην επέμβαση του διοικητή της Αστυνομίας, κύριου Τζιόλα.
Καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως διαπίστωσαν άλλωστε όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, παράγοντες, παίκτες και προπονητές, με μοναδικό στόχο τον εκβιασμό και την απειλή των παικτών του ΑΟ Καρδίας για να κερδίσει η ομάδα του.

Θέλω να δηλώσω ότι αγωνιστικά, η ομάδα του Απόλλωνα είναι καλύτερη από την Καρδία και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Οι τραυμπουκισμοί όμως, οι απειλές και οι εκβιασμοί για χάρη ενός πρωταθλήματος, δε βοηθούν το ποδόσφαιρο και αδικούν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που φέτος γιορτάζει μάλιστα τα 90 χρόνια ιστορίας του.

Επίσης, οφείλω να δηλώσω, ότι με τον Απόλλωνα είχαμε, έχουμε και θα έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά ο κύριος Καλαίτζίδης φάνηκε σήμερα, ότι εκπροσωπεί μόνο το δικό του επαγγελματικό συμφέρον. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου της πόλης μας, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αλλά είναι και αυστηροί κριτές.

Ο ΑΟ Καρδίας όπως αντιμετώπισε την Δόξα Δράμας, τη Καβάλα και τις άλλες ομάδες, έτσι αντιμετώπισε και σήμερα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Δεν καταφέρνει πάντα να κερδίζει, αλλά αγωνίζεται πάντα τίμια, αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς.»