Κ. Αβραμίδης: «Λίγες φορές είδα ομάδα σαν την Νίκη Μεσημερίου»

avramidis

To εγκώμιο της Νίκης Μεσημερίου έπλεξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων, Κυριάκος Αβραμίδης, τονίζοντας ότι πρώτη φορά στη ζωή του είδε κάτι τέτοιο.

Χαρακτηριστικά, στο ξεκίνημα των δηλώσεων για τους «πορτοκαλί» είπε:  «Ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε . Σκέφονται πολύ γρήγορα, κινούνται πολύ γρήγορα, παίζουν πολύ γρήγορα και πιέζουν εξίσου πολύ γρήγορα. Είχαν ένα τρελό ρυθμό για εξήντα λεπτά, πράγμα το οποίο μας προβλημάτισε στην ανάπτυξη μας. Σε όλα αυτά που σχεδιάσαμε, ούτε το 1ο ούτε το 2ο μπορέσαμε να το υπηρετήσουμε λόγω του μεγάλου πρέσινγκ που δεχθήκαμε. Παίξαμε με τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς, και μετά από τρεις αλλαγές σχηματισμών, από το 25 και μετά, καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Λίγες φορές αντιμετώπισα τέτοια ομάδα όσο είμαι προπονητής και πσιτεύω ότι πήραμε ότι παραπάνω μπορούσαμε από το ματς.»

Αναφορικά με την ομάδα του και την διαιτησία είπε: «Για εμάς ήταν ένα από τα πιο δυνατά τεστ. όταν καταφέρνουμε να κοντράρουμε αυτές τις ομάδες σε ποιότητα και τρεξίματα. Αυτό μας δίνει μεγάλη ελπίδα για τη συνέχεια και μας δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Γιατί δεν παίζουν όλες οι ομάδες στον ίδιο ρυθμό όπως η Νίκη Μεσημερίου στην Α1. Συγχαρητήρια στην διαιτησία του κύριου Μολιχιτούδη, στη Νίκη Μεσημερίου αλλά και στους Μυρμιδόνες μου. Μπορεί να μας έχει αδικήσει η μοίρα έως τώρα, αλλά σήμερα ήρθε η στιγμή να μας δώσει πίσω ένας μέρος από αυτό που μας πήρε σε όλο το πρώτο γύρο.»

 

http://overads.com/push-down/