Καρδία-Απόλλων: Ένταση στο τέλος έξω από τα αποδυτήρια!

dsc06266

Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ της Καρδίας και του Απόλλωνα, εκεί όπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τα έβαλε μεταξύ άλλων και με τον πρόεδρο της Καρδίας, Κώστα Κατσαρό.

Ο προπονητής του Απόλλωνα από την αρχή του παιχνιδιού τα είχε βάλει με όλον τον κόσμο. Αρχικά με τον Λυμπούδη και τον Τυριακίδη, μεtέπειτα με τους παίκτες της Καρδία και στο τέλος του παιχνιδιού με παίκτη της Καρδίας, για να φτάσει τελικά στον πρόεδρο των γηπεδούχων, Κώστα Κατσαρό, τον οποίο και του μίλησε σε έντονο ύφος.

Ο Καλαϊτζίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Κώστας Κατσαρός του είπε τηλεφωνικά 
«Όποιος δώσει τα περισσότερα…», με τον Τάσο Σαπατακίδη να του απαντάει πως: «Αν έχεις να κάνεις τέτοια καταγγελία να την κάνεις επίσημα εκεί που πρέπει. Κόψε τους τραμπουκισμούς μου στους ποδοσφαιριστές μας.»

 

Μετά τις δηλώσεις αυτές, ο Κώστας Κατσαρός απάντησε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας στο Pamebala.gr, τα εξής:
«Σε ανυπόστατες καφενειακές κραυγές δήθεν καταγγελιών που ειπώθηκαν από τον κ. Καλαϊτζίδη, δεν πρόκειται να απαντήσω.Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης γνωρίζει τις δικές μου αξίες και τα πεπραγμένα μου στο ποδόσφαιρο. Όσο θα εκπροσωπώ την Καρδία, η ομάδα θα παίζει όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίζει, αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς…Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την νίκη και συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή μας για την εμφάνιση.Για όσα συνέβησαν από χθες το βράδυ και σήμερα στο γήπεδο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Καρδίας».

 

 

 

 

Σχόλια

 1. Ο/Η Syllogos Filon Kardias λέει:

  Ο άνθρωπος είναι εντελώς μ…ας!!!

  Όλη την ώρα δημιουργούσε εντάσεις και προβλήματα με τους πάντες!!!

  Απίστευτο νούμερο!!!

  Και εννοείται κυκλοφορεί με φουσκωτούς!!!

 2. Ο/Η ΜΙΧΑΛΗΣ λέει:

  Αρχιζει και κουραζει ο Καλαιτζιδης….γραφικος εως @#@#.