Ευκαιρίες και… θέαμα στην Αυγή – Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής (photos)

eis

Παρά τον γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, τις πολλές δυνατές μονομαχίες και τις ευκαιρίες που έχασαν οι δύο ομάδες, γκολ δε μπήκε στο ντέρμπι κορυφής, το οποίο ήταν και το μόνο που έλειπε. 


Ο Ιάσων Αυγής και ο ΠΑΟ Δορκάδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το «λευκό» 0-0, σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Κοσμά Βακουφάρη φάνηκαν πιο αποφασισμένοι, κερδίζοντας τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και έχοντας την υπεροχή ειδικότερα στο πρώτο μέρος.

Αν και το συγκρότημα του Φώτη Γουνιώτη ισορρόπησε στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου μέρους, όσο περνούσε η ώρα, οι δύο ομάδες έμοιαζε να βολεύονται και με τον βαθμό.

Μελανό σημείο του αγώνα, ο σοβαρός τραυματισμός του Αντώνη Χελιδώνη στο πρώτο μέρος, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και πλέον αναμένονται τις επόμενες ώρες, οι επίσημες ιατρικές εκτιμήσεις.

Τέλος, αναφορικά με την διαιτησία, η τριάδα Γκορτσιλα-Αϊναλή-Τοροσιάδη τα πήγε πολύ καλά, σε ένα πάντως δύσκολο παιχνίδι, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, και μεγάλο αριθμό καρτών.

 

15

 

ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ 0
ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ 0
Διαιτησία: Γκορτσίλας (Αϊναλής-Τοροσιάδης)

ΑΥΓΗ (Γουνιώτης): Τσιλιγγίρης, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ, Χελιδώνης, ΠΛΙΚΑΣ, Χαλιλάι, ΖΗΡΙΔΗΣ, Μακρής, Τσαναξής, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: ΜΑΡΜΑΡΑΣ, Τούσα, Γκάτζο και Λιμπαδές

ΔΟΡΚΑΔΑ (Βακουφάρης): Μπαλάσκας, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΤΣΟΜΠΟ, Φαχαντίδης, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ,Προβατίδης, ΓΙΑΛΑΜΙΔΗΣ, Καρυπίδης, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κολάρος, Σπυρίδης

 

 

 

13

 

1112

 

181719