Διπλό «χρυσάφι» για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στη Μαλακοπή

Screenshot (130)

Η ομάδα του Διονύση Χασιώτη πήρε τους τρεις πόντους απέναντι στον δυσκολοκατάβλητο ΠΟ Μαλακοπής και τους εξαργυρώνει διατηρώντας την ασφάλεια του στην 6η θέση της Α1.

Με πρωταγωνιστή τον Δούκα, οι «ψαράδες» κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των 11 του Χάρη Βλάχου και να πετύχουν μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. po malakopis poseidonas mhxaniwnas

 

Ο Δούκας ήταν αυτός που απείλησε στο πρώτο ημίχρονο, δύο φορές, προειδοποιώντας τον Γούλα. Ο ΠΟ Μαλακοπής απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ του Κωνσταντίνου, για να φτάσουμε στο 75ο λεπτό, όταν ο Μακρής, ανεβαίνοντας με τη μπάλα, την έστρωσε στον Δούκα που βγήκε από τα αριστερά του και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα για το 0-1!

po malakopis poseidwnas mhxaniwnas 2

 

Έτσι, ο Ποσειδώνας έφυγε από ένα σφιχτό και ισορροπημένο παιχνίδι κατά 3 βαθμούς…πλουσιότερος, φτάνοντας τους 38, την ώρα που ο ΠΟΜ παραμένει, με 31, στην επικίνδυνη ζώνη.
Screenshot (132)
ΠΟ Μαλακοπής (Βλάχος): Γούλας, Προδρομίδης, Παναγιωτίδης, Τάνγκου, Ζαραγκούλιας, Πούλιος, Κουστράβας, Πηρουνάκης, Φεντάνης, Αναστασιάδης, Κωνσταντίνου.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σαμαράς, Μουρατίδης, Καλιάκης, Χατζής.

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Χασιώτης): Πουλίτσι, Γκέρσι, Διαμαντόπουλος, Μάντζιος, Σιτσιάνης, Πόπτσης, Μπαλασάς, Μαυρής, Δούκας, Φιλιππίδης, Παπακωνσταντίνου.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μακρής, Παπάζογλου, Τσούτσης, Αλεξανδρίδης.

 

http://overads.com/push-down/