Α1: 16 προπονητές ανέδειξαν τους καλύτερους της 13ης αγωνιστικής

collage1

Ποδοσφαιριστές από πολλές θέσεις και κυρίως αμυντικά χαφ περιελάμβανε το «γκάλοπ» της «Μέτροσπορτ» για την εβδομάδα που πέρασε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Οι προπονητές της μεγάλης κατηγορίας επέλεξαν τους καλύτερους παίκτες της 13ης αγωνιστικής Οι οποίοι μάλιστα έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων ασχέτως εάν η ομάδα τους κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ή έμεινε μακριά από τη γλυκιά γεύση της νίκης.

 

 

Αναλυτικά λοιπόν οι 16 τεχνικοί και οι προτιμήσεις τους είναι οι εξής:

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ (Μακεδονικός): «Νομίζω ότι ο δεξιός χαφ Γκιάλης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ιάσονα Αυγής. Ενας παίκτης ταχύς, διεισδυτικός και αν δεν είχαμε από εκείνη τη μεριά έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή όπως ο Αβαλιάν θα μας είχε δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα»
ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ (Ιάσων Αυγής): «Αυτός που έκρινε τη συνάντηση και ήταν ο καλύτερος παίκτης του Μακεδονικού νομίζω πως ήταν ο Δήμου.Με την εμπειρία του τόσα χρόνια στα γήπεδα και την καλή τοποθέτηση που πήρε στην περιοχή πήρε την κεφαλιά και τελικά το γκολ του ήταν το νικητήριο»

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ (Θερμαϊκός Θέρμης): «Ο Χάρης Παπαδόπουλος του Οδυσσέα ξεχώριζε πίσω. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και ήταν πολύ καλός τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και με τη μπάλα κάτω. Είναι ένας παίκτης που ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι και ανέκοψε αρκετές επιθέσεις μας»

 

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ (Οδυσσέας): «Σε καλή μέρα ήταν πολλοί παίκτες του Θερμαϊκού. Ο Τσερκέζης είχε πολλά τρεξίματα. Είναι ποιοτικός παίκτης με καλά μαρκαρίσματα, τα έκανε όλα. “Ηταν στην οργάνωση του παιχνιδιού ο κινητήριος μοχλός αλλά και στο αμυντικό κομμάτι ήταν συνεπής»

 

 

ΧΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (ΠΟ Μαλακοπής): «Ο Αμαρίλντο Μπρόσκα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου είχε πολλά τρεξίματα και πίεζε συνέχεια τους δικούς μας χαφ. Ακόμη ήταν πολύ καλός με τη μπάλα. Έπαιρνε συνεχώς την πρώτη πάσα από τους αμυντικούς, προωθώντας και οργανώνοντας με αυτό τον τρόπο, το παιχνίδι της ομάδας του»

 

ΣΑΚΗΣ ΚΑΔΕΡΗΣ (Κεραυνός Αγγελοχωρίου): «Ο Αναστασιάδης της Μαλακοπής. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα με τις σέντρες του. Ηταν συμμετοχικός και επικίνδυνος στο ένας εναντίον ενός»

ΦΩΤΗΣ ΜΑΖΟΥΛΟΥΞΗΣ (Ποσειδώνας Καλαμαριάς): «Εκτός του γεγονότος ότι η ΑΕ Φαλήρου έχει μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα που δικαιολογεί την βαθμολογική της θέση, έχει και έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια παρουσία στα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας. Γι” αυτό και θεωρώ πως ο Μπλιθικιώτης ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕ Φαλήρου»

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ (ΑΕ Φαλήρου): «Πιστεύω ότι ο καλύτερος παίκτης του Ποσειδώνα Καλαμαριάς ήταν ο Συρόπουλος. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του να πάρει ότι μπορούσε από το παιχνίδι. Σχεδόν ότι καλό βγήκε επιθετικά από τον Ποσειδώνα άρχισε από τα δικά του πόδια»

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ (Νίκη Μεσημερίου): «Με διαφορά πιστεύω ο Μέτσι ήταν ο καλύτερος του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνου για την ομάδα μου και γενικά είναι ένας πάρα πολύ καλός και ποιοτικός παίκτης. Πιστεύω ότι κάθε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της»

 

ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ (Ποσειδώνας Μηχανιώνας): «Θεωρώ ότι ο Γιώργος Δάλλας ήταν ο καλύτερος παίκτης της Νίκης Μεσημερίου για πολλούς λόγους. Καταρχήν είναι ιδιαίτερα ταχύς, έχει καθαρό μυαλό, πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και γνωρίζει πολύ καλά τη θέση του ως εξάρι».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΗΣ (Παύλος Μελάς): «Μ’ άρεσε ο Αυγέρος. Είναι έμπειρος παίκτης με ωριμότητα στο παιχνίδι του. Ηταν πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Του εύχομαι ολόψυχα όπως και στους δικούς μας, Γεροντίδη και Χατζηχαριστό, να παίζει ποδόσφαιρο όσο περισσότερα χρόνια μπορεί, βοηθώντας και τους νεότερους. Τέτοιους παίκτες, τους έχει ανάγκη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΟΤΚΟΣ (Ολυμπιακός Κυμίνων):» Καλύτερος παίκτης του Παύλου Μελά ήταν ο Πλίκας. Ηταν σε πολύ καλή μέρα. Αλλά και γενικότερα τον θεωρώ πάρα πολύ σταθερό στην πορεία του μέχρι τώρα. Αλλά και ως προσωπικότητα, αφού δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα»

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ (ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων): «Ο Μπαλίου στο ψηλό παιχνίδι ήταν άψογος και καθάρισε όλες τις φάσεις. Ηταν ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα της Σίνδου. Καθοδηγούσε την ομάδα του. Κράτησε τις γραμμές και ήταν επικίνδυνος και στα στημένα δημιουργώντας κινδύνους στην εστία μας»

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ (Ομόνοια Σίνδου): «Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ιωαννίδης ήταν ψύχραιμος. Σταθερός και έδωσε ψυχολογία με τις επεμβάσεις που έκανε στην ομάδα του. Είχε αυτοπεποίθηση και ήταν καλός και με τα πόδια προωθώντας το παιχνίδι όταν οι συμπαίκτες δυσκολεύονταν λόγω του αέρα να κάνουν ανάπτυξη του παιχνιδιού»

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΤΣΙΔΗΣ (Αχιλλέας Τριανδρίας): «Ο τερματοφύλακας της Αστραπής Μεσαίου, Κασαπίδης είχε αυτοπεποίθηση παρά το νεαρό της ηλικίας του και με τις πολύ καλές επεμβάσεις του κράτησε το σκορ χαμηλά. Αποτελεί για την ομάδα του επένδυση για το μέλλον»

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (Αστραπή Μεσαίου): «Ο Τρόκας μου άρεσε από τον Αχιλλέα. Είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις. Ηταν πολύ καλός στην κάθετη πάσα και δημιουργικός που είναι σημαντικά πράγματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο»

 

Πηγή: Εφημερίδα «Μέττροσπορτ»

 

 

http://overads.com/push-down/