Αγχωτική νίκη για τον Άγιο Αθανάσιο – Παράπονα του Βαθυλάκκου

3

Δύσκολα αλλά δίκαια επικράτησε ο γηπεδούχος του γείτονα αντιπάλου του στο ντέρμπι της αγωνιστικής με σκορ 2-0 και έπιασε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Γράφει ο Φώτης Ρέγγας για το E-koufalia.gr 

Ήταν ένα κάκιστο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις από το οποίο οι φίλαθλοι θα θυμούνται μόνο τη νίκη των πρωτοπόρων και τίποτα άλλο. Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι στα γειτονικά ντέρμπυ το μόνο που δεν παίζει ρόλο είναι η βαθμολογική θέση των αντιπάλων και η αγωνιστική τους κατάσταση. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε κακή μέρα με λάθος τρόπο ανάπτυξης και χωρίς καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα οι τρεις βαθμοί της νίκης να αμφισβητηθούν έντονα από τους αντιπάλους τους.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος παρά τις όποιες αδυναμίες τους κυκλοφόρησαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου αλλά επιθετικά ήταν αδύναμοι κι έτσι μοιραία έφυγαν χωρίς βαθμούς από το γήπεδο. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι και οι δυο αντίπαλοι είχαν από τρεις ευκαιρίες που «μύριζαν γκόλ».

Τέλος, με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου εκφράζει τα παράπονα της για τη διαιτησία του αγώνα, τονίζοντας τα εξής: «Το Δ.Σ του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου εκφράζει τα παράπονα του προς τον κύριο Στρατζαλίδη, για την κόκκινη που δεν έδωσε σε παίκτη του ΑΟΚ αλλά και στο 2ο γκολ που είναι από θέση οφ σάιντ. Δύο αποφάσεις που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Δε θέλουμε την εύνοια, αλλά το 50-50 που δικαιούμαστε. Τέλος, ευχαριστούμε τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου για την άψογη φιλοξενία του»

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: 10 Αβραάμ, 18 Πεταλάς, 51Κων/νίδης,- 23 .53 Λαρι,75 Αραπέλης
ΣΚΟΡΕΡ: 42 Πεταλάς,86 Χατζημιχαήλ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στραντζαλίδης
ΑΟΚ: Χατζόπουλος, Φιγκούρι, Χατζημιχαήλ( 85 Τάφα ),Βέλλιος(67 Μπούκας ),Μιμηκόπουλος ,Πεταλάς ,Λαφτσίδης( 75 Μιμηκόπουλος ),Μπαρντούσι, Κων/νίδης, Αρβανίτης, Αβραάμ
ΣΜΥΡΝΑΙΚΟΣ: Γκούντας, Μύτης, Δημητρίου (82 Λεονταράκης ),Τσακιρίδης ,Χατζηπαρασκευάς, Ιωαννίδης, Λίγκος ,Χατζηπαρασκευάς, Λάρι (68 Αραπέλης), Γιλτίδης, Καφές

 

 

 

http://overads.com/push-down/