Έκρυψε τη… μπάλα στη Τριανδρία ο Παύλος Μελάς

panigi11

Κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, ο Παύλος Μελάς έφυγε με το «διπλό» από το πλαστικό της Τριανδρίας, κερδίζοντας με 0-3 την ΑΕ Φαλήρου.

Αν και το Φάληρο ήταν αυτό που στο ξεκίνημα μπήκε καλύτερα και είχε την ελαφρά υπεροχή, ο Παύλος Μελάς ήταν αυτό που μετά το γκολ που πέτυχε με τον Ιωαννίδη στο 25′, έβαλε κάτω τη μπάλα, έβγαλε αυτοματισμούς και έφτασε δίκαια στο «τρίποντο» της νίκης.

Ο Γιώργος Τσουκαλίδης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σε εξαιρετική μέρα, με τον Αλέξη Καραγιαννίδη όμως να θεωρείται δίκαια ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε και με τη «λάτζα» στον αγωνιστικό χώρο, βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο ο Γιώργος Τσουκαλίδης αλλά και το δίδυμο Κοκολάκη-Γιαννουλόπουλου δεν είχαν στη διάθεση τους, δύο σημαντικά πρόσωπα, καθώς τόσο ο Κώστας Γεροντίδης όσο και ο Μπλιθικιώτης βρισκόντουσαν εκτός λόγω τραυματισμού.

Βέβαια, η απουσία του Μπλιθικιώτη ήταν αυτή που φάνηκε στο γήπεδο περισσότερο από αυτή του «Γέρο», μιας και η ΑΕ Φαλήρου είχε μεγάλο πρόβλημα στο να δημιουργήσει ορθολογικά επιθέσεις, κυρίως στο 2ο μέρος από τον άξονα, με το τεχνικό δίδυμο Κοκολάκη-Γιαννουλόπουλου να ανακατεύουν συνεχώς τη… τράπουλα των πάγκων, με ενναλακτικές λύσεις.

Μάλιστα, μετά το 0-2, άλλαξαν και τον σχηματισμό σε 3-5-2 με τρία στόπερ και επιθετικό δίδυμο τους Φαρμάκη-Ταξίδη. Η αποφασιστικότητα όμως και η εξαιρετική φυσική κατάσταση των φιλοξενούμενων, δεν άφησαν περιθώρια και στο 65′, σφράγισαν τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καραγιαννίδη.

ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ 0-3
Σκόρερ: Ιωαννίδης 25′, Καραγιαννίδης 57′, 65′
Διαιτησία: Ζαχαριάδης (Παπαδόπουλος-Πατσιάς)

ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ: Αναστασιάδης, Καραγκούνης, Τσάμης, Πάλλα, Καραπατσακίδης, Κυπριανού, Φιλιππίδης, Ράκας, Φαρμάκης, Μανώλη, Τοσκάι

Π. ΜΕΛΑΣ: Ταχματζίδης, Νερσεσιάν, Αγαπητός, Πλίκας, Νικολαϊδης, Φειδάκης, Βεβέρης, Ντουνιάς, Ιωαννίδης, Αλεξανδρίδης, Καραγιαννίδης

 

http://overads.com/push-down/